Međugorje: Volonteri pomogli da dva hodočasnika dođu na Brdo ukazanja

Na dobra djela i pomoć potrebitima potakle su ih riječi Kraljice Mira: „Pozivam vas i danas da budete ljubav tamo gdje je mržnja, i hrana gdje je glad. Otvorite, dječice, vaša srca i neka vaše ruke budu ispružene i darežljive kako bi svako stvorenje preko vas zahvaljivalo Bogu stvoritelju.” (Gospina poruka 25. rujna 2004.)

U kratkom vremenu u rad se udruge uključilo više od 90 volontera. Riječ je o mladim ljudima iz Međugorja i Brotnja koji svoje vrijeme žele nesebično darovati bratu čovjeku koji je u potrebi, prenosi Brotnjo.info. Članovi imaju redovite molitvene susrete, radne sastanke i aktivno sudjeluju u aktivnostima udruge.

„Hvala svima koji su se do sada uključili u naše projekte i pomogli nam činiti dobro, donositi nadu, širiti ljubav i mir. Sretni smo što, uz Vašu pomoć, možemo biti ispružene Marijine ruke”, kažu iz ove udruge.

Volonteri su u srijedu 3. svibnja ispunili i veliku želju jednoj vjernici, te ju ponijeli na Brdo ukazanja. Iz udruge ističu da su ponosni na članove koji svojim djelima uistinu pokazuju na koji način djeluju „Marijine ruke”.

Više o udruzi možete saznati na ovom linku

(www.jabuka.tv)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.