Međugorje: U petak otvaranje sezone na bazanima Etno plaže

U petak će svečano biti otvorena sezona kupanja na bazenima Etno plaže, koja je sredinom 2014. god. otvorena u sklopu Herceg etno sela Međugorje.

Iz Herceg etno sela su nas obavijestili kako će prva dva dana sezone kupanja, ulaz na Etno plažu za sve posjetitelje biti besplatan. Rekli su nam, također, kako će se, u suradnji s tvrtkom Union Foods, na dan otvaranja bazena (9. lipnja) održati jedinstvena promocija i degustacija Zott proizvoda Milk Tiger uz prigodnu zabavu i druženje s maskotom – tigrom Timom.

Nakon što će u petak i subotu ulaz na Etno plažu biti besplatan, od nedjelje će se posjetiteljima naplaćivati ulaznice. Tako će za cjelodnevno korištenje bazena odrasle osobe plaćati 7 konvertibilnih maraka, a djeca 5 KM, dok će za korištenje Etno plaže iza 16 sati odrasli plaćati 4, a djeca 3 KM.

U cijenu ulaznica uračunato je i korištenje ležaljki, suncobrana te korištenje fitness sprava na otvorenom. Etno plaža je po mnogo čemu jedinstvena. Riječ je o otvorenom bazenu površine 1200 četvornih metara uz koji su izgrađeni vanjski bar, mjesto za fitnes na otvorenom, terase kao i prostor za sunčanje, a u večernjim satima taj se prostor koristi za održavanje koktel-zabava, koncerata i sličnih oblika zabave, prenosi Večernji list BiH.

Svojim dizajnom bazen se savršeno uklopio u cjeloviti ambijent jedinstvenog Herceg etno sela.

Lijepo osmišljeni prostrani i prikladno premošteni bazen Etno plaže izgrađen je po inovativnoj i najnovijoj biodesign tehnologiji, odnosno od tehnološki napredne smole i drugih materijala za strukturalnu čvrstoću, što uvelike pridonosi zaštiti okoliša, po čemu je, u trenutku kad je završen, bio prvi bazen takve vrste izgrađen u BiH.


(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.