Medicinski fenomen: Djevojka iz Srbije vidi sve naopako

Bojana Danilović (26) iz Užica u Srbiji je pravi medicinski fenomen zbog svog vida. Djevojka vidi normalno sve ono što ostali ljudi vide naopako. 24sata.rs javlja kako se njezinim slučajem bavi tim američkih znanstvanika s Harvarda.

Djevojka je po struci ekonomistica, a radi u Gradskoj upravi u Užicama. Sve može raditi normalno, ali je istaknula kako joj je problem što se orijentira slabije.

– Jednostavno rečeno, vidim drugačije nego ostali. Problem mi je snalaženje u prostoru, jer ne znam što je lijevo, a što desno. U Bostonu su me stručnjaci proglasili neurološkim fenomenom – ispričala je Bojana. Kaže i kako su joj liječnici rekli da je ona vjerojatno jedina na svijetu s tim problemom.

Nakon brojnih testiranja, stručnjaci su utvrdili kako je njezin mozak potpuno zdrav. Ipak, utvrdili su kako njezin mozak sve prizore registrira potpuno uobičajeno, ali sliku prima obrnuto.

Djevojka kaže da joj je bio problem tipkati na računalu jer joj je tipkovnica bila gore, a monitor dolje, piše portal 24sata.rs.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.