Medicinska radnica poginula pri padu s litice dok je brala cvijeće za Dan žena

Bogdanka Knežević (52) iz Banje Luke poginula je pavši s litice visoke preko trideset metara u rijeku Suturliju. Pri kobnom padu zadobila je smrtonosne ozljede, a njeno beživotno tijelo je iz vode izvukla policija koja je mogla samo konstatirati smrt.

Nesretna žena je u kritičnom trenutku s poznanikom Milenkom Mišom Šućurom brala biljke ruskusa, koja služi kao dekoracija pri pravljenju cvjetnih buketa i aranžmana, ali i kod izrade vijenaca. Tragično mjesto okruženo je liticama, ali očito ništa nisu slutili. To im nije bio prvi izlet jer godinama žive u obližnjem naselju Šibovi.

– Vidio sam ih kako prolaze ulicom i odlaze prema šumi. Šućurova supruga radi na tržnici i vjerojatno su planirali prikupiti bilje kako bi spremili bukete i aranžmane za predstojeći Dan žena. Bogdanka im je kućni prijatelj pa je htjela pomoći. Nitko ne zna tko je točno došlo do nesreće jer se sve dogodilo u samo nekoliko sekundi.

Bogdanka se slučajno okliznula i pala niz liticu u rijeku. Šokirani čovjek ju je dozivao, ali je već bilo prekasno. Prethodno je čuo samo njezin krik i tup udarac na dnu litice, kaže susjed kojemu nije jasno kako su se usudili hodati oko litica, budući da se snijeg tek nedavno otopio i teren je jako klizav. Mještani navode da je stradala žena živjela sa sinom Stojanom, a imala je još dvije kćeri. Godinama je radila u Kliničkom centru Banja Luka, gdje je raznosila hranu pacijentima na Odjelu kirurgije.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.