Mažoretkinje Široki kod načelnika Mire Kraljevića

Općinski načelnik Miro Kraljević primio je širokobriješke mažoretkinje predvođene voditeljicom Marijom Topić Ramljak i Marijom Šaravanja. Mažoretkinje Široki Brijeg su na 10. državnom prvenstvu mažoretkinja održanom 9. i 10. lipnja u Žepču osvojile četiri prva i četiri druga mjesta, te tako obranile titulu apsolutnih državnih prvakinja.

Mažoretkinje Široki Brijeg su se plasirali direktno na Europsko prvenstvo koje se ove godine održava u francuskom gradu Mazametu početkom rujna.

‘Osvojivši odličja u svim kategorijama na državnom prvenstvu još jednom potvrdili smo slogan Široki Brijeg – uvijek na 1. mjestu, i na to smo ponosne’ – rekla je Marija Topić Ramljak pritom zahvalivši načelniku Kraljeviću na dosadašnjoj potpori. Načelnik Kraljević je zahvalivši mažoretkinjama i voditeljici Topić Ramljak istaknuo da će i ubuduće podupirati rad širokobrijeških mažoretkinja koji su puno činile i čine na promociji Širokog Brijega.

U znak zahvalnosti na potpori voditeljica kadetkinja Karla Gugić poklonila je načelniku Kraljeviću pehar na kojemu piše: ”Najboljem načelniku na svijetu od njegovih mažoretkinja”.

Pogledajte nekoliko fotografija s prijema koje vam donosi Jabuka.tv:

(www.jabuka.tv | Foto: Jabuka.tv)

6 komentara

  • dragi načelniče ! svaka tebi čast, ovakvo prikupljanje glasova i druženje s mažoretkijnama (njima svaka čast, Vas ovdje prozivam), opća nezainteresiranost za sve u gradu što Vas ne čini boljim u očima građana je za svaku pohvalu !

  • Ne komentirajte ako nemate osnovu!
    Miro je dosad najbolji gradonačelnik što ga je vidio Š.B. Ti budi faca pa dođi na njegovo mjesto!
    Što se tiče sporta općenito je velika podrška,pa tako i mažoretkinjama.

  • Je on k**** moj masni najbolji! Reci mi sta je napravio od zsdnjih izbora? (osim sto je dijelio lovu kome ne.treba) Po mome misljenju siroki treba strasne promjene, grad je od 2000. isti, malo saperu kriz, u trenutku kada covjrk koji nije odavde pomisli da je.mozda i od neke nekvalitetne bronce napravljen!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.