Šest apsolutno najgorih seksualnih položaja

Među hrpom stvari koje možete pročitati u časopisima, najkorisniji su savjeti o seksualnim položajima, zahvaljujući kojima ćete imati seks vrijedan spomena.

Od brojnih seksualnih poza, izdvojili smo šest koje je poželjno izbjegavati ako ste u potrazi za ugodnim i novim iskustvom. Ne gubite vrijeme na improviziranje i uzaludno istraživanje.

Obrnuti kaubojski položaj

On leži na leđima, ona sjedi na njemu okrenuta leđima, a noge su joj pored njegovih bokova dok ‘jaše svog kauboja’. OK, zvuči gore nego što zaista jest, vjerujte nam. Prije svega, u ovom se položaju ne događa stimulacija klitorisa (osim ako vas ne dira rukama), a on ima i jasan pogled na vašu guzu. Malo koja žena se osjeća seksi kad zna da partner vidi više nego što je ona ikada uspjela vidjeti. Osim toga, s obzirom da niste okrenuti prema partneru, zasigurno ćete imati pogled na više desetaka stvari koje će vas ometati.

Erotska harmonika

On leži na leđima, ona sjedi na njemu u čučnju, a njegove su noge na njezinim ramenima. Osim što ćete se osjećati više kao žaba nego žena, bit će to više tjelovježba nego seksualni užitak. A imat ćete problema ako muškarac nije dovoljno fleksibilan, pa zbog naglog podizanja nogu vrišti kao curica jer ga to jako, jako boli. Kad smo već kod toga, njegova stopala u blizini vašeg lica? Malo kome bi se ovo svidjelo. Svaka čast najhrabrijima.

Bilo koji položaj na kuhinjskoj plohi

Baš kao u filmovima, on jednim pokretom ruke razmiče poštu, novine i sve drugo s kuhinjske plohe. Podiže vas i stavlja na kuhinjsku plohu pa i sam skače gore. No, ubrzo ćete se ohladiti, i to kad shvatite da trticom neprestano udarate o plohu na kojoj sjedite, a koljenima o grubu i tvrdu površinu.

Stajaći položaj

Muškarac i djevojka okrenuti su jedno prema drugome, zagrljeni su, on podiže njezine noge i obavija ih preko svog torza. Iako ovaj položaj ima neke divne kvalitete, takva bliskost nije toliko jednostavna kao što to izgleda. Prije svega, morate imati frajera koji je u stanju ne samo podignuti vas, nego i držati neko vrijeme. Umjesto kreveta ili neke čvrste podloge o koju biste se mogli poduprijeti, u ovom slučaju imat ćete samo zrak. Ovo je zabavan način da započnete svoje seksi zajedničko vrijeme, ali vrlo brzo ćete se morati prebaciti na nešto drugo.

Piramida

Ona je u položaju piramide (ravnomjerno rasporediti težinu tijela na ruke i noge, tako da tijelo čini oblik slova V ili piramide), dok on vrši penetraciju odostraga. Kao što ste mogli primijetiti, većina žena ne voli da im muškarac bulji u guzu i u sve ima slobodan uvid, a ovaj položaj omogućava upravo to. Osim toga, u ovom položaju neće vam moći maziti grudi, jednostavno ih neće moći dosegnuti.

Licem u lice fandango

Ona leži na leđima s koljenima savijenim pod stražnjicom, dok je on na vrhu. Odjednom se vaši uzdasi zadovoljstva pretvaraju u krikove boli. Zbog toga će vaš partner posustati, a nije pretjerano primamljivo ni to da vam je guza na listovima. Odjednom se sjetite da vas bole koljena i više niste fleksibilni kao nekada. Možda ste jučer mogli napraviti nekoliko čučnjeva više dok ste vježbali. Super, sada se odjednom osjećate debelo. Poštedite se ove agonije i jednostavno ispružite noge.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.