Maya Sar u Mostaru predstavila svoj prvi album

Sinoć je u odličnoj atmosferi mostarskog kluba ”Calamus”, Maya Sar predstavila svoj prvi album pod naslovom ”Krive riječi” pod generalnim sponzorstvom tvrtke HT Eronet. Maya Sar, potpisuje glazbu i tekst svih svojih pjesama, dok je glavni producent albuma Mahir Sarihodžić.

maya_sar_mostar_1
Riječ je o albumu koji je rađen sa puno emocija i profesionalizmom, što ga na bh. glazbenoj sceni čini jednim jedinstvenim novitetom.

Na snimanju albuma se radilo protekle pune četiri godine s velikim brojem glazbenika kako iz Bosne i Hercegovine, tako i iz Italije.

maya_sar_mostar_2

”Mnogi su me pitali zašto mi je trebalo toliko dugo vremena za objavu prvog albuma. S izdavanjem nismo žurili, pomno smo odabrali glazbene suradnike i odgovarajuće instrumentaliste, koji bi odgovarali zahtjevima koje smo sami sebi na početku postavili. Album donosi dvanaest istinitih, životnih i iskrenih pjesama koje su zapravo moje intimne razglednice. Ljubav je ono što me pokreće i ljubav se prožima kroz sve moje pjesme”, izjavila je Maya Sar.

maya_sar_mostar_3

maya_sar_mostar_4

Maya nije skrivala svoje oduševljenje što je svoj album ”Krive riječi”, nakon Sarajeva i Banja Luke, predstavila i u Mostaru u kojem ima dosta fanova, te se zahvalila nazočnima koji su sinoć imali priliku uživati u izvanrednom live nastupu.

maya_sar_mostar_5

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.