Maturanti iz cijele ŽZH na Sajmu fakulteta zagrebačkog sveučilišta u Posušju – Jabuka.tv

Maturanti iz cijele ŽZH na Sajmu fakulteta zagrebačkog sveučilišta u Posušju

U organizaciji Udruge Epsilon u petak je u Posušju održan ”Sajam fakulteta zagrebačkog sveučilišta” za sve maturante iz četiri grada Županije Zapadnohercegovačke.

Sam sajam tematski je podijeljen na dva dijela: prezentacijski i sajam fakulteta. U prepunoj kinodvorani okupljene maturante pozdravila je u ime organizatora, Sara Lončar, poželjevši im dobrodošlicu.

Prezentacijski dio vodila je koordinatorica za državnu maturu Gimnazije fra Grge Martića Posušje, profesorica Jasminka Petrić, koja je zainteresiranim maturantima govorila o najvažnijim detaljima polaganja državne mature.

“Iznenađena sam odličnim odazivom na današnju prezentaciju, ali i zanimanjem i aktivnim sudjelovanjem maturanata koji su postavljali brojna pitanja i nadam se da ćemo im pomoći ovom prezentacijom te da će uspjeti upisati željeni studij”, izjavila je za portal Jabuka.tv profesorica Petrić.

Onu veseliju stranu studiranja u Zagrebu s kulturno-zabavnim sadržajima i prednostima studiranja u velikom gradu na zanimljiv način predstavili su članovi udruge Epsilon.

Na štandovima koji su postavljeni u gradskoj dvorani maturanti su imali priliku upoznati se sa željenim fakultetom.

Spomenimo i kako su na ovom sajmu osim fakulteta predstavljeni i smještajni kapaciteti, ali i studentske udruge .

(www.jabuka.tv | Lara Medić)


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.