Mate Bulić imao samo jedan “zahtjev” od svoje dvije kćeri

Kralj dijaspore, Mate Bulić, poprilično je jednostavan kada je u pitanju sreća njegovih dviju kćeri.

Tako je Mate, kada je udavao svoje miljenice – Anu i Katju, imao samo jedan zahtjev, a to je da se udaju za “njihova čovika”, drugim riječima – Hercegovca.

Tako se, podsjetimo, mlađa Katja prije nekoliko godina udala za dugogodišnjeg partnera Tomu Drmića, rodom iz Tomislavgrada. Par se upoznao još dok su bili djeca, a trenutno žive u Njemačkoj te vrlo često posjećuju Matu i obitelj u Hrvatskoj, piše Dnevno.hr.

Apsolutno sam zadovoljan. Moja dugogodišnja želja je bila da mi se kćeri udaju za naše ljude. Oni se znaju od malena, imaju iste poglede na život, u istom su se okruženju gojili. Drago mi je da se iz takvih druženja vodila ljubav. Tako je bilo i sa starijom kćeri. Ako želim svim drugima da ožene sinove i kćeri jer kada se dugo poznaju imaju iste običaje i stil života. Iz iste su sredine, ispričao je Mate jednom prilikom.

Podsjetimo, Mate je Zdravku, svoju suprugu, upoznao je kao srednjoškolac na jednoj seoskoj zabavi u Hercegovini, kamo je ona dolazila tijekom ljetnih praznika. Vjenčali su se u Matinu rodnom selu, a na vjenčanju im je pjevao i Kemal Monteno.

U iduće dvije godine se Zdravkom je dobio dvije djevojčice Anu i Katju, zbog čega je napustio glazbu i postao gastarbajter. Iako mu je diploma bila priznata i nostrificirana, zbog nepoznavanja njemačkog jezika mogao je biti samo fizički radnik.

Sljedećih šest godina radio je na baušteli i istovarao robu iz kamiona, dok ga Zdravka nije nagovorila da se posveti pjevanju. Kasnije je i sam priznao kako ga je supruga spasila od rada na baušteli i motivirala za nastavak karijere.

(www.jabuka.tv | Foto: Instagram)

3 komentara

  • Cuj da se udaju za njihovog covika a mjkti gluposti koda je bitno to bitno je da je momak ok . All svsko ima svoje misljenje…

  • Kakav zatucani debil. Jebli ti ”nasi ljudi” facu licemjernu, puna usta Hercegovine i ”doma mog”. Ali iz Njemacke. Mrs ojebino i oni koji te smatraju nekakvim pjevacem.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.