Martinović: Epidemiološka situacija u ŽZH je stabilna

Epidemiološka situacija u Županiji Zapadnohercegovačkoj (ŽZH) je zadovoljavajuća kazao je ravnatelj Uprave Civilne zaštite ŽZH Drago Martinović.

Imamo svega sedam aktivno oboljelih. Stožer Civilne zaštite je zadužio Zavod za javno zdravstvo da prati epidemiološku situaciju i da eventualno predloži neke mjere u slučaju pogoršanja epidemiološke situacije, kazao je Martinović.

Dodao je kako epidemiološko stanje na području Županije dobro i stabilno te da nema potrebe za pooštravanjem mjera.

Prema sadašnjoj situaciji nema potrebe za pooštravanjem mjera i nadam se da će tako i ostati, kazao je ravnatelj Uprave Civilne zaštite.

Podsjetimo, ova županija je početkom svibnja, prva u FBiH ukinula policijski sat i ograničenje broja osoba na organiziranim okupljanjima te je ukinula mjeru obaveznog nošenja maski u zatvorenim prostorima.

Koronavirus u Hercegovini: Jedna osoba preminula, zabilježen samo jedan novi slučaj

(Fena)7 komentara

  • Sirotinjska dica branitelja koja ide na 1 dan na more ne mogu se okupat u hrvatskom moru, MRŠ stoko, niste tražili testove kad su autobusi puni momaka od 18 pa naviše išli i punili redove ZNG-a (Mi smo garda Hrvatska srca su nam junačka, nikog’ se ne bojimo,
    zemlju svoju volimo. Postrojmo se braćo svi u jedan hod, neka dušman čuje pobjednički zov, u odlučujući boj, krenuli smo mi, za slobodu našu, pravednost i mir.
    Nek’ svaki Hrvat pedalj zemlje brani, ne bojte se ljudi, Bog je na našoj strani, nek’ svaki junak života svog ne žali, za našu Hrvatsku mnogi su ga dali, NAŽALOST )

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.