Martina Mlinarević Sopta predstavlja novu knjigu

Martina Mlinarević Sopta predstaviti će novu knjigu 26. studenog u 20 sati u Galeriji kraljice Katarine Kosača u Mostaru.

Najavljujući svoju knjigu ova kolumnistica i spisateljica je na svom facebook profilu napisala:

Večer divnih ljudi koji dolaze odsvuda. Večer ljubavi i prijatelja. Bit će poist/popit. I ćaća će mi bit. Utorak. Kad niste ni u svatovima, niti u Pink Panteru, ne nastupa nikakva cajka u gradu. I navakat vam kažem da se fino možete isplanirati. Vidimo se dvajesšestog.

S obzirom na odabir dana, vremena, mjesta i vrlo zanimljivu najavu, koja je postavljena na vrijeme, očekuje se velik odaziv zainteresiranih građana, na ovu vjerujemo, vrlo zanimljivu promociju.
2 komentara

  • Jabuka.tv je obično sranje od portala. Kad sam komentirao intervju s dotičnom gospođom objavljen na ovom portalu 17. 11. 2013., sve su mi izbrisali i zaključali mogućnost daljnjega komentiranja. A ja sam samo, poput ugledne književnice Nives Celzius, iznio golu istinu o sebi i svima nam dragoj, humanoj i altruističnoj Martini Mlinarević – Sopta. Zašto se pretvarate u diskriminirajući portal, i to, gle paradoksa, baš kad se radi o tolerantnoj Martini? Zašto Martina ne uspijeva tolerirati i vlastitu frustraciju i svoju tamnu stranu? Možda bi tada prestala biti licemjerna?

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.