Marokanac ukrao Mostarcu bicikl, bušilice i obuću; U Miljkovićima 26-godišnjak predao drogu

U srijedu 23. rujna u PS Mostar Centar prijavio je N.M. da mu je od strane nn počinitelja ispred stana u Ulici Hađžajlića otuđen bicikl marke Techno, tri bušilice, te više pari obuće.

Otuđene stvari pronađene su kod migranta, državljanina Maroka te su u prostorijama PS Mostar Centar vraćene vlasniku. Poduzete sve potrebne mjere.

Isti dan 19 sati, djelatnici policije su u mjestu Miljkovići zaustavili vozilo marke BMW nizozemskih registarskih oznaka, te su izvršili kontrolu putnika i vozila. Suvozač u navedenom vozilu D.B. (1994) dragovoljno je policijskim službenicima predao neutvrđenu količinu narkotičkih sredstava, te je isti lišen slobode. Poduzete potrebne mjere.

Za protekla 24 sata  iz oblasti spriječavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području HNŽ-a registrirane su dvije prijave, obje na području Mostara.

Iz oblasti javnog reda i mira nije bilo registriranih prekršaja.

Zabilježno  je šest prometnih nesreća, od čega na području Mostara dvije, na području Čapljine jedan, na području Konjica jedan, na području Čitluka jedan i na području Prozor-Rame jedna. Jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozlijede, dvije osobe ozlijede neutvrđenog stupnja, tri osobe lake tjelesne ozlijede, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

(www.jabuka.tv)