Marinović: Idemo dalje s Karačićem i Bandićem

U Zrinjskom su se manje od sedam dana uoči početka nove sezone našli u nezavidnoj poziciji. Prva jedinica, vratar Ratko Dujković, Plemiće je iznenada napustio i karijeru će nastaviti u Iranu. Klub je odlučio ne reagirati promptno, pa će prilika biti pružena 18-godišnjem Goranu Karačiću, a konkurenciju će mu predstavljati godinu dana stariji Krešimir Bandić.

Na šokantno ispadanje od armenskog Širaka nadovezao se niz ozljeda, a onda je u tjednu početka nove sezone klub napustio i prvi vratar – Dujković će karijeru nastaviti u iranskoj Saipi.

Zrinjski su ovog ljeta pogodile sve moguće nedaće, ali panike nema.

– Ostajemo na Karačiću i Bandiću, rekao nam je šef struke Vinko Marinović, dodajući: Moramo imati tri vratara, ali još ćemo vidjeti kada ćemo tražiti trećeg.

Nije Marinović htio otkriti tko će braniti u nedjelju protiv Olimpica, jer očito Karačića i Bilaća držati “zapetima” do Olimpica, no nema sumnje da će izbor pasti na mlađeg vratara, inače juniorskog reprezentativca BiH.

Ovo nisu svi problemi koji pritišću Plemiće. Tu su i ozljede od kojih je ona Miloša Filipovića svježa…, od ranije su izvan stroja Aleksandar Radulović i Ognjen Todorović.

– Jeste, imamo te probleme, ali nadam se da će Filipovićev zglob do subote biti bolje, nada se strateg Mostaraca koji nije u potpunosti zadovoljan utakmicama odigranim za vikend.

Najprije je Zrinjski u subotu Pod Bijelim brijegom bio bolji od hrvatskog drugoligaša Dugopolja (2:0), da bi u nedjelju igrači s manjom minutažom remizirali s Braniteljem (1:1).

– U prvoj utakmici, protiv Dugopolja, na mahove smo igrali dobro…, ali bilo je i ne tako dobrih trenutaka. Protiv Branitelja nisam zadovoljan pristupom.

Što sve ovo znači uoči Olimpica?

– Očekuje nas teška utakmica protiv rivala koji je kao i mi igrao Europu. Zbog činjenice da će ove sezone ispasti šest klubova, čitavo će prvenstvo biti teško, svaka utakmica…

(Dnevni list)

1 komentar

Komentiraj: