Marijana Mikulić za Jabuka.tv: “Publika u Hercegovini me od početka karijere podržava” – Jabuka.tv

Marijana Mikulić za Jabuka.tv: “Publika u Hercegovini me od početka karijere podržava”

Širokobriješka glumica sa zagrebačkom adresom Marijana Mikulić ove godine osim u žiriju, sudjeluje i kao glumica u filmu “2068” redatelja i scenaristi Roberta Bubala.

U razgovoru za portal Jabuka.tv Marijana Mikulić ističe kako svakoga ljeta boravi u Širokom Brijegu i podržava sve kulturne manifestacije u Širokom Brijegu.

Ove godine je moja uloga veća jer se ovdje prikazuje i film u kojem glumim, a osim toga sam i u žiriju. Prvi put sam u žiriju na ovako jednom velikom festivalu. Malo mi je to i opterećenje. Nadam se da će sve proći u najboljem redu i da će publika biti zadovoljna našom odlukom, istaknula je Mikulić.

Pored svih obveza trudim se biti dobra majka i supruga. Nikada ne stigneš sva područja pokriti 300 % jer si jedna osoba. Najviše u svemu ispaštam ja sama jer se trudim svima biti dobra, dodaje Mikulić koja je u četvrtak zajedno s publikom prvi put vidjela ovaj film s obzirom da je za vrijeme skrivene premijere održane u Zagrebu bila odsutna.

“Uvijek može bolje”

Uoči samog prikazivanja filma Mikulić je za portal Jabuka.tv istaknula kako uvijek može još bolje i još više.

Uvijek nekako mislim da sam mogla dati još više od sebe. Takva sam i doma i na poslu, ističe Mikulić dodajući kako je uoči samog prikazivanja osjećala mali pritisak s obzirom da se film prikazuje pred domaćom publikom.

Što se tiče publike ovdje u Hercegovini, od početka moje karijere postoje oni koji me svesrdno podržavaju, koji su pozitivni, kojima je sve što radim super. Postoje i oni drugi. Srećom njih je puno manje. Što god oni mislili nije nam bitno. Ovi prvi su nam puno draži i s njima ćemo se složiti, dodala je ova širokobriješka glumica sa zagrebačkom adresom.

Posjetitelji MFF-a na drugoj večeri bacili pogled u budućnost

(www.jabuka.tv | Mario Pinjuh)


6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.