Mandžukić nije lijen, nego igra ozlijeđen!

Španjolski mediji kritiziraju u zadnje vrijeme Marija Mandžukića zbog nezalaganja na terenu, no danas je u obranu hrvatskog reprezentativca na konferenciji za novinare uoči susreta Atletica i Real Sociedada stao trener Atletica Diego Simeone.

Simeone je objasnio: Nije Mario lijen, nego već 10-ak utakmica ima problema s gležnjem, još od utakmice s Leverkusenom u veljači, koju je odigrao u velikim bolovima, pokazavši time veliku odanost momčadi.

Objasnio je da dalje tako neće moći, već Mandžukić ide na detaljni pregled i pauzirat će neko vrijeme, počevši s propuštanjem dvoboja sa Sociedadom, prenosi HRT.

Jučer je svratio u moj ured i rekao mi da traži odmor, jer na terenu ne može igrati na visokoj razini i doprinijeti uspjehu momčadi. Rekao sam mu da sam mu zahvalan, jer da mi se nije požalio ja bih ga postavio u početni sastav u utorak, kazao je Simeone.

Iznimno smo zadovoljni onim što nam Mario daje, zabio je 20-ak golova, on je naš ključni igrač, otklonio je Simeone sumnje u sukob između igrača i trenera, što je teza koju je podgrijavala upravo navodna nezainteresiranost hrvatskog napadača.

(HRT.hr)

Komentiraj: