Mamić: Srbin Jovanović mrzi sve hrvatsko

Zdravko Mamić gostovao je jutros u programu Soundset plavog i žestoko napao ministra obrazovana i sporta Željka Jovanovića s kojim je već duže vremena na “ratnoj nozi”. – On mrzi sve što počinje s hrvatskim, bilo olimpijski odbor, nogometni savez… Kod njega ne vidite osmijeh nego očnjake iz kojih izlazi krv. On je uvreda za hrvatski mozak. Čovjek koji je Srbin i nikada nije radio u prosvjeti i sportu, osim što je malo dizao utege, na čelu je ovog ministarstva. On je hrvatomrzac – napao je Mamić ministra.

Mamićev uzvik “mučko đubre” postao je antologijski. Što to točno znači?
– To je pokvarenije od pokvarenog. Kao kad vam netko ukliže s leđa – objasnio je.

Osvrnuo se i na Maksimir.
– Stadion grada je sramotan. Sramotno je da stadion na kojem igra reprezentacija nema natkrivenu tribinu – smatra Maminjo.

Boysi već duže vrijeme bojkotiraju utakmice.
– Sve bih dao da se vrate na sjever. Ako bi bilo dupkom puno, dao bih ostavku. Znam da to mnogi žele i ponavljam, dao bih ostavku.

Koliko novca nosi uz sebe?
– Bez deset tisuća eura ne izlazim u grad, ali trenutačno nemam ni kune – kaže.

[youtube id=”qPcerQM-KB0″ width=”600″ height=”350″]

(www.jabuka.tv)

4 komentara

  • Odmah mi je dan ljepši , kad vidim Mamića .
    Volim njegov stil , njegov gard , njegov osjećaj za nešto što se zove naše – hrvatsko!!!

  • Mamić je samo rekao istinu, i valjda bi ga zbog tog sada trebalo pod hitno streljati. O SUDA PRIJEKOG KOMUNISTIČKOG , BOLJŠEVISTIČKOG SUDA GLASI, U IME NARODA PRED ZID I NA SMRTZ STRELJANJEM ,PO MOGUĆNOSTI PUCATI RAFALNO , DA NE OSTANE NIŠTA OD NJEGA. ČOVJEK SE USUDIO JAVNO REĆI ,ONO ŠTO DRUGI NE SMIJU NI SANJATI, A TO JE DA JE SVA VLAST U HRVATSKOJ U RUKAMA OSVJEDOČENIH BOLJŠEVIKA , KOMUNISTA , MULTI KULTI GLOBALISTA, ČETNIKA I ISTALIH KOJI HRVATSKU NE MOGU NI SMISLITI A KAMOLI JE PODNIJETI. ZBOG TOGA ĆE MAMIĆU KOJI JE SVAKAKO HRVAT IZ HERCEGOVINE NASTOJATI ZAGORČAT ŽIVOT PO SVAKU CJENU. NIŠTA NOVOGA OD ONIH KOJI SU OVU ZEMLJU I NJEN NAROD UBIJALI CIJELO PROŠLO STOLJEĆE, A KOLKO VIDIMO NE NAMJERAVAJU STATI NI UBUDUĆE.

  • Valjda je zakon za sve isti. Tako kaže premijer Milanović . Pa kako onda njegovi minsitri mogu vrijeđati crkvene dostojanstvenike i dokle tako.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.