Počeo tečaj njemačkog jezika na Sveučilištu u Mostaru

Još jedan iznimno uspješan dan je iza Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru. Najvažnije je da je počeo  tečaj njemačkog jezika, koji će držati studenti, Dragana Lozančić i Mirko Bebek, u sljedećim terminima:

srijeda u 18 sati, te četvrtak u 17 i 18 sati. Mjesto ćemo naknadno objaviti, a polaznici će se moći odlučiti za termin koji im odgovara. Danas je na uvodnom predavanju prisutne pozdravila i prorektorica za međunarodnu suradnju, prof.dr.sc. Sanja Bijakšić, a odmah iza, održan je još jedan trening plesa. Interes za tečajeve ne prestaje, tako da će definitivno biti novi upisi već početkom sljedeće akademske godine.

A jučer je održana i sjednica Senata Sveučilišta u Mostaru, na kojoj su predsjednik Zbora Vedran Arapović, i potpredsjednik, Vedran Biokšić, predstavili projekt uređenja Kampusa. Radi se velikom projektu od kojega bi koristi imali svi fakulteti, ali studenti ponajviše. Vodstvo Rektorata je pokazalo zanimanje za ovaj projekt, te obećalo podršku. A da sve to ne prođe nezabilježeno, pobrinut će se urednici fakultetskih novina. Naime, svi oni okupili su se jučer u uredu Zbora, te pokušali uspostaviti jednu redakciju koja će ubuduće raditi na, ponovno pokrenutom, časopisu Studentskog Zbora, „Opomena“.Brojne aktivnosti su započete i realizirane, a one glavne tek slijede kroz glavni i najveći godišnji projekt, sada već tradicionalni, pod nazivom „Dani Zbora“.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.