Mamić: S Antom Kvesićem sam se susreo u Širokom Brijegu, od mene je dobio preko 55.000 eura – Jabuka.tv

Mamić: S Antom Kvesićem sam se susreo u Širokom Brijegu, od mene je dobio preko 55.000 eura

Zdravko Mamić objavio je kako je sudac Županijskog suda u Osijeku, Ante Kvesić, od njega u više navrata dobio preko 55.000 eura. Dodao je i kako su se njih dvojica susrela u hotelu Park u Širokom Brijegu.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

Osim što im je tenis omiljeni sport jer u igri parova mogu vidjeti četiri reketa istovremeno, suci koje sam spomenuo imaju i druge hobije. Recimo sudac Županijskog suda u Osijeku Ante Kvesić tako je na primjer 2011. svoju suprugu u samo 24 sata smjestio bez dijagnoze u ludnicu, o čemu su svi portali koji su o tome pisali uklonili članke. Trag možete pronaći na LINKU.

Kada ne igra tenis i ne zlostavlja vlastitu ženu ima vremena i za ljubavnice, tako je sa službenog mobitela sudac svojoj ljubavnici slao lascivne poruke tipa “Da li imaš vremena za s*x s nogu”, o čemu su također nestali tragovi. Državnom sudbenom vijeću u kojem su mu prijatelji tu ništa nije bilo neobično, kao što im nije bio neobičan ni slučaj u kojem se pred svjedocima tukao sa tadašnjim predsjednikom suda Rašićem, dok je u kafiću ošamario odvjetnika o čemu možete čitati na LINKU.

Ovaj moralni bedem hrvatskog pravosuđa čije je fotografije kao javne osobe nemoguće pronaći na internetu od mene je dobio u nekoliko navrata preko 55 000 eura, te se susreo u hotelu Park u Širokom Brijegu, napisao je Mamić.

(www.jabuka.tv)


40 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.