Mamić: Ja sam završena priča, povlačim se iz borbe za Dinamo

Zdravko Mamić rekao je da se više neće boriti za prevlast u Dinamu. Mamić, koji je pravomoćno osuđen zbog izvlačenja novca iz Dinama i skriva se u Bosni i Hercegovini, pokušao je preko svojih podanika izbaciti iz kluba člana uprave Krešimira Antolića. No to mu nije uspjelo.

Imam već napisan svoj oproštaj od Dinama na mobitelu nekoliko mjeseci. Ja sam završena priča. Imam pravo na svoj život. Nikakvo fingiranje, nikakva demagogija. Ja sam dao što sam mogao. Sad kad hoću, ne mogu dati što mogu. Neka se oni bore za sebe, rekao je Mamić u Dnevniku Nove TV.

Napadnuti su najpošteniji ljudi u klubu kao što su Ivana ili Amra, koje su izložene mobingu i maltretiranju. vidite da predsjednik ne želi sazvati skupštinu jer bi izgubili. Oni ucjenjuju i reketare. Oni su trenera Jozu Mandića, iznimno uspješnog trenera, reketarili da će mu dati ugovor ako podnese ostavku u Skupštini, kazao je Mamić.

U četvrtak je objavljena vijest kako je Izvršni odbor iz članstva kluba isključio četiri člana odana Zdravku Mamiću. Smijenjeni su predsjednik Nadzornog odbora Miroslav Rožić, članovi Nadzornog odbora Andrej Meniga i Nikola Polak te član Izvršnog odbora Damir Zorić.

No oni su objavili da ipak neće otići iz kluba te da će nastaviti s radom. Iz Dinama su poručili da su Rožić, Meniga, Polak i Zorić naštetili ugledu kluba te da su zbog toga izbačeni iz kluba.

Na sjednici je Izvršni odbor zaključio da se radi o postupanjima kojima se nesumnjivo ruši dignitet i ugled Kluba i svih članova Kluba, a navedeni pojedini članovi Kluba postupali su iznoseći difamirajuće, neistinite i uvredljive tvrdnje, stoji na Dinamovoj službenoj stranici.

(www.jabuka.tv)

16 komentara

 • Bolan Mamicu sta si se svezo dinama koda je neka svetinja. Bavi se o svojoj mladoj koja ti je pri ruci i zbog tebe ostavila muza a dinamu svakako nemores prici jedino ako dodju u medjugorje na neki turnir. Vidis da mogu i bez tebe , znaci mores biti miran

 • Ne znam zašto se netko pjeni i ne razumije da neki čovjek može biti nečem odan i voljeti to. Konkretno Dinamo.
  Pa on je u tom klubu startao kao vrlo mlad i to se urezalo u sve njegove pore.
  K tome covjek je presposoban manager i sto ima čudno u tom da je i zaradio ….ajde da vas cujem koji od vas nebi ???
  Sigurno bi stavio sa strane.
  S Mamićem se po sposobnosti prepoznavanja, ugovaranja mladih igrača ne moze nitko mjeriti.
  Usput, covjek je zanimljiv i vrlo rječit i elokventan. Privlačne vanjstine.

 • E moj zdravko boli tebe neka stvar za dinamo da ga voliš toliko koliko pričaš nebi ga pokra do te mjere da si mora pobić iz svoje države, sad se tek vidi šta ste radili godinama razvlačite klub ko kakvu strvinu, pojavilo se 5 struja u klubu niko ni s kim ne priča samo se optužujete međusobno a svi ste isti lopovi, pusti malo i antolića nek i on izvuče 200 miliona iz kluba pa nek i on pobigne vamo

 • Imaš ti love mamiću koliko oćeš a i sad si oženio mladu gospođu u naponu snage, gledaj ti di ima nabavit kakvi preparata za potenciju a pusti dinamo ta krao si ga 20 godina i više pusti i druge nek se namire

 • Ovo nama hajdukovcima ni malo ne odgovara. Koga ćemo sad okrivljivati za naše bezbrojne neuspjehe? Vratite nam Mamića!

 • Mamicu moj gazis ljude kao da su crvi.Sjeti se ko ti je doveo Olma,Samira itd.sjeti se kako si izradio tog covjeka Bozu Sliskovica i nisi ispostovao ni dvadeseti dio onoga sto je dogovoreno.Gnjida si,prevarant,klosar itd.Da sposoban si jako ali bome i veliki prevarant..

 • Koga k…c boli jesi ili nisi završio.De bolan više skloni se iz javnosti Bogu i čovjeku si tako bahat dopizdio.Kako te nije stid više jel vidiš da imaš u sebi šitofreno ponašanje.Luđače.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.