Mama Elona Muska zamolila ljude da prestanu biti zli prema njemu

Majka Elona Muska zamolila je hejtere da “prestanu biti zli” prema njezinom sinu. Maye Musk (74) stala je u obranu svog “genijalnog” sina i poručila ljudima da trebaju biti bolji prema njemu.

U razgovoru za BBC u trećoj epizodi Elon Musk Showa ona je pričala o želji svog sina da pomogne čovječanstvu putem svojih tvrtki SpaceX-a, Tesle, a sada i Twittera.

Sretna sam što su sve te tvrtke u rukama mog pametnog sina, genijalnog sina. Primjetila sam da je genij dok je bio dijete, izjavila je.

Musk je dodala kako je primijetila da je “njezin sin genijalac” još dok je bio dijete i da, iako mu se svi dive zbog tvrtki, nitko ne bi mogao izdržati toliki pritisak jer se stalno susreće s onima koji ga mrze. Zato je medije i hejtere zamolila da se prestanu rugati njezinom sinu.

Korisnici se zezaju s njenom izjavom, a njezin je apel odmah izazvao reakcije na društvenim mrežama.

Moja mama je rekla da morate biti dobri prema meni, Mislim da bi svi milijarderi trebali angažirati svoje mame da ih brane, to će sigurno pomoći, ironični su komentari korisnika na Twitteru.

Netko je napravio i mem vlasnika Twittera uz opis: Meni je moja mama rekla da sam kul.

Kada je Elon preuzeo Twitter i uveo promjene na tu platformu, brojne slavne osobe i mediji, ali i ljudi na internetu su ga oštro kritizirali.

Posebne je kritike izazvala drama s plavom kvačicom, koja je od početnog jednostavnog sustava provjere autentičnosti sada postala kontroverzni paket koji se naplaćuje.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.