Maksimalan učinak “Hercegovca” na prvenstvu Judo saveza Herceg-Bosne

Četrdeset četiri člana Judo kluba “Hercegovac” plasirala su se na završno prvenstvo BiH nakon što su u subotu na prvenstvu Judo saveza Herceg-Bosne  u Novoj Biloj osvojili 16 zlatnih, 10 srebrnih i 15 brončanih medalja te 3 peta mjesta.

Tako su se judaši “Hercegovca” na natjecanju koje je ujedno i kvalifikacijski turnir na kojemu 5 najbolje plasiranih prolazi na završno prvenstvo Bosne i Hercegovine pokazali u najboljem svjetlu.

Prvi korak odradili smo i više nego uspješno. Skoro svi naši natjecatelji uzeli su medalju, a svi su ostvarili zacrtani cilj, a to je da se kvalificiraju na prvenstvo države. Rezultat bi bio i dosta bolji da se nismo puno puta sreli u međusobnim dvobojima. No, zaista smo zadovoljni predstavom na kvalifikacijama i nadamo se uspjesima na prvenstvima države, rekli su iz kluba.

Judo klub Hercegovac” prošle je godine bio judo klub s najviše prvaka države. Ukupno 11 članova “Hercegovca” prošle je godine stalo na najvišu stepenicu kad su u pitanju prvenstva države. Iz kluba su poručili kako se nadaju sličnom uspjehu i ove godine.

Uvijek nastojimo biti bolji od samih sebe pa tako i ove godine. Rezultati koje smo ostvarili prošle godine su zaista vrhunski i jako teško će ih biti nadmašiti, ali mi ćemo se potruditi i ukoliko ostvarimo sličan rezultat bit ćemo prezadovoljni. Predstoji nam da se što bolje pripremimo za izazove koji nas očekuju, a prvi je već ovog vikenda, i to prvenstvo države za kadete i mlađe pionire u Bihaću, nadodali su iz najstarijeg judo kluba u Mostaru.

Osvajači medalja na prvenstvu Herceg Bosne:

Prvaci Herceg Bosne: Nika Zovko, Gabriela Raič, Lana Čović Stanić, Marta Napoli, Ivana Buntić, Nina Grubišić Čabo, Ina Ravlić, Anđela Jurić, Luka Vidačak, Mario Novak, Bojan Gačić, Ivano Đinkić, Ivan Miličević, Matej Jandrić, Rafael Šunjić i David Pušić.

Srebra: Danica Jurić, Ilan Okić, Adam Kljajo, Ivan Raguž, Petar Kožul, Luka Martinović, Domagoj Pušić, Danijel Skoko, Rafael Šunjić i David Senkić.

Bronce: Ena Vidović, Jan Šetka,Marko Čerkuč, Stefan Juka, Bruno Marić, Ivan Letica, Martino Prce, Filip Lončar, Domagoj Pušić, Ivan Raspudić, Bruno Tomić, Anđela Jurić, Lana Gačić (bronca i u starijem uzrastu) i Ljiljana Džeba.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.