Majka upozorila: "Nemojte bebama stavljati trake za glavu! Dijete moje prijateljice ugušilo se…" | Jabuka.tv

Majka upozorila: “Nemojte bebama stavljati trake za glavu! Dijete moje prijateljice ugušilo se…”

Novopečena mama upozorava roditelje na opasnosti koje može prouzrokovati traka za kosu. Majka iz Glasgowa tvrdi kako se beba njezine prijateljice ugušila u snu noseći veliku traku koja joj je pala niz usta, piše The Sun.

Sve majke trebaju biti svjesne opasnosti nošenja velikih ukrasa za kosu. Moja prijateljica je upravo izgubila svoju bebu staru 14 tjedana nakon što je mislila da čvrsto spava nakon duge šetnje. Kasnije ju je zatekla s trakom koja joj je prekrivala nos i usta, a dijete se nije micalo. Beba je potom umrla od gušenja. Željela je da ovom podijelim s ostatkom svijeta kako bi uvidjeli potencijalnu opasnost ovog modog dodatka.

Ostavila ju je da spava 30 minuta dok se tuširala, te joj je zaboravila skinuti mašnu za kosu. Molim vas, nemojte mi slati zahtjeve za prijateljstvo jer imam samo one najbliže. Dobila sam preko 500 zahtjeva za prijateljstvo nakon ove objave. Neću prihvaćati nikoga zato što na svojem profilu držim fotografije svoje obitelji, napisala je na Facebooku.

Objava je odonda izbrisana, a škotska policija nije potvrdila detalje incidenta, pa su mnogi počeli špekulirati je li ovo uopće istina. Ovo dolazi nedugo nakon što je Youtuberica JoJo Siwa, 13, popularizira velike mašne u kosi kroz svoj kanal. Mnoge su škole već zabranile nošenje velikih modnih ukrasa u učionici, a opasnosti od gušenja mogle bi ovaj naizgled bezopasan modni dodatak dodatno zabraniti.

(www.jabuka.tv) 


1 komentar

Komentiraj: