Dalić: Neću još dugo biti trener

Hrvatski nogometni izbornik Zlatko Dalić predstavlja svoju knjigu “Rusija naših snova” u Moskvi i to na dan otvaranja Svjetskog prvenstva prošle godine.

Knjiga o čudesnom putu “Vatrenih” je prevedena i na ruski jezik, a evo što je rekao izbornik na predstavljanju.

Posebna mi je čast što godišnjicu početka Svjetskog prvenstva obilježavamo u Moskvi, gdje smo igrali veliko finale, u Rusiji, gdje sam lani živio najljepše dane svoje karijere i koja će zauvijek u svima nama buditi posebne emocije. Cijela Hrvatska lani je živjela najljepših mjesec dana i, kao što smo napisali u naslovu knjige, nogomet je Hrvatsku preobrazio u najsretniju zemlju na svijetu. Pokazali smo da i mala zemlja, od koje je i jedna Moskva tri do četiri puta brojnija, uz vjeru, zajedništvo i poniznost može ostvariti nezamislive pothvate.

Ipak, jedna rečenica Zlatka Dalića je zabrinula navijače, piše Sport Klub.

Ne mislim još dugo biti trener. Prevelik je to stres, troši to čovjeka, a ima i važnijih stvari u životu od rezultata utakmice. Obitelj, prijatelji, sve ono što sam zapustio zbog nogometa, rekao je srebrni izbornik.


5 komentara

  • Možete što hoćete ,persiram vas iz pristojnosti Livnjače dobri ,ponosno kličem vama u čast ..živjela HRHB,Hvaljen ISUS KRIST Sin BOGA ŽIVOGA !

  • A prijatelju moj bit ces ne zamjenjiv nadam se i uzdam u Boga da ce neko bit u pola slican tebi jednom kad moj sin bude 10 tka Hr repke.pozzz Bog i Hrvati

  • Za broj 7:
    Kad tvoj sin bude 10-ka HR repke nadam se da će pogledati moju ćerku. Ona ti se voli šminkat, fina je na mamu, prati ove realitije i sigurno će izrast u pravu starletu. Još je mala ali ima potencijal.
    To će biti pravi jet set par, mogu putovati po svijetu, slikavat se, on će vjerovatno imati dobre ugovore, ona će nositi dizajnerske torbice, imat će kućne pomoćnice, na instagramu će imati milion pratitelja. Samo ga fino odgoji da ne gleda druge.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.