Majka nožem ubila jednomjesečnog sina

Srpski mediji danas javljaju o još jednoj tragediji u kojoj su žrtve djeca. Jutros je 26-godišnja majka u Zemunu u svom stanu nožem ubila sina malo starijeg od mjesec dana. Suprug je bio u susjednoj sobi, prenosi Večernji list.

Kako doznaje reporter B92 na mjestu događaja, majka je sa suprugom bila u sobi te se ustala i otišla u susjednu sobu gdje je bio njihov sin rođen 11. travnja. Otac je čuo da se nešto čudno događa pa je ušao u sobu i vidio mrtvu bebu. Odmah je pozvao hitnu pomoć, ali liječnik je mogao samo konstatirati smrt. Majka je odmah uhićena i određeno joj je 48-satno zadržavanje, a susjedi kažu kako ništa nije upućivalo da bi se mogla dogoditi ovakva tragedija.

B92 podsjeća da se slična tragedija dogodila prije četiri dana u Mladenovcu kraj Beograda gdje je 34-godišnja majka nožem ubila trogodišnjeg sina, prenosi Večernji list.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

    • Nema potrebe za takvim naglim i brzopletim, primitivnim komentarima. Naravno da je ovo što se dogodilo velika tragedija, ali ne treba olako osuđivati. Duboko sam uvjerena da ova majka nije bila uračunljiva tijekom počinjenja ubojstva vlastitog djeteta, vrlo vjerojatno je patila od nekog oblila postporođajnih psihoza i možda nije bila svijesna što čini, možda je imala halucinacije pa joj se od vlastitog djeteta učinila neka zvjer, neprijatelj ili sl. A to će utvrditi policija i sudski vještaci, a ako je to učinila svjesno, smišljeno, onda joj zaista treba najveća kazna!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.