Majka djevojčice objavila nerješivo pitanje iz domaće zadaće, mišljenja podijeljena

Jedna je majka ostavila ljude u potpunom bunilu kada je podijelila fotografiju domaćeg zadatka svoje osmogodišnje kćeri.

Majka nije znala odgovoriti na jedno od zadanih pitanja, te je odlučila otići u školu kako bi porazgovarala s učiteljicom. Pitanje je glasilo

Janell ima 15 klikera. Izgubila je neke od njih. Koliko sada ima?

Zovem se Dusty Sappington i majka sam dvoje djece. Izzy je osmogodišnje dijete s disleksijom koje pohađa privatnu školu. Nisam znala odgovoriti na pitanje koje je dobila za domaći uradak, napisala je majka na Facebooku.

Danas sam razgovarala s njezinom učiteljicom koja mi je rekla da su učenici mogli sami osmisliti svoj odgovor, dodala je.

Brojni su korisnici bili šokirani vidjevši ovo pitanje ne znajući kako odgovoriti na njega, a nisu bili ni zadovoljni rješenjem koje je predložila učiteljica.

“Ovo nije normalno. Još se čude zašto djeca danas imaju problema s razumijevanjem”, “Mislim da je ovo previše zbunjujuće za djecu”, “Matematika bi trebala biti matematika, a ne teologija”, komentirali su neki korisnici, prenosi Vecernji.hr.

Podijeljena su mišljenja oko rješenja ovoga zadatka

Međutim, jedna je učiteljica stala u obranu ovog pitanja.

Ja sam učiteljica i voljela bih čuti svako moguće rješenje ovog pitanja. Svakodnevno postavljam takvu vrstu pitanja svojoj djeci i njihovi odgovori me uvijek razvesele. Volim kada djeca sama predlažu rješenja, napisala je učiteljica.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.