Maja Šuput želi na Eurosong: “Gorit će i krava i štala kad ja odem”

Ti to ne razumiješ. Gorit će i krava i štala kad ja odem na Eurosong,  izjavila je Maja Šuput gostujući ovog tjedna u emisiji Dalibor Petko Show na CMC televiziji.

Tema eurovizijskog nastupa otvorila se kad se u studiju pojavio koreograf Igor Barberić, koji je zadužen za nastup Franke Batelić u Portugalu, prenosi Večernji List. Maja je željela doznati sve detalje, a onda nastavila sa svojim željom:

Ti znaš da bih ja prodala i stan za taj nastup. Ja bih se spustila s boga oca, ja bih avion uvela. To mi je želja. Kad otpjevam Eurosong onda mogu završit karijeru, mogu roditi. Daj se sad dogovori da idem ja sljedeće godine dok sam još fit, rekla je Maja Igoru. Iako su je Barberić i Petko nagovarali da se prijavi za San Marino koji svake godine ima problem s odabirom kandidata, Maja je viknula: Ne, ja želim za Hrvatsku!

Nastavila je zašto je ona idealna kandidatkinja.

Ja sam kao malo gay ikona tu u Hrvatskoj. Ne baš tim riječima, ali vole me. Vidim to po koncertima i to je jako dobro za taj festival. A žene me obožavaju. Vole me i babe, vole me i djeca nemam problem s ljudima. Aj pošaljite me, smijala se Maja.

Igor Barberić je rekao da su se kod Frankinog ovogodišnjeg nastupa najviše bazirali na”dodire s mikrofonom”.

Nemam straha kako će to izvesti, nemam tremu radi toga, bit će super je, izjavio je Igor. Emisiju s Majom Šuput u kojoj govori i o budućem vjenčanju, ali i o iskustvima s bivšim ljubavima, gledajte ove nedjelje u 15 sati na CMC-u.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.