Lutrija BiH: Klapna je kriva što je broj tri dva puta izvučen iz bubnja

Skandal jučerašnjeg dana – duplo izvučen broj 3 iz bubnja Lutrije BiH u izravnom tv prijenosu Bingo showa, u petak, 1. lipnja – bacio je sumnju na regularnost najpopularnije igre na sreću u bh. državi. Tim povodom Lutrija Bosne i Hercegovine izdala je priopćenje za javnost kojim je pojasnila, kako navodi, tehničku pogrešku koja je dovela u pitanje regularnost izvlačenja brojeva u ovotjednoj emisiji TV Bingo. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Prilikom izvlačenja brojeva u emisiji od petka, 21. izvučeni broj je bio broj 3. Zbog same mehanike bubnja odnosno klapne koja drži broj u prstenu, a koja se nije zatvorila do kraja, zaokretanjem prstena kako bi se izvukao novi broj, kuglica sa brojem 3 se vratila natrag u bubanj, a ne u prostor gdje se smještaju izvučeni brojevi. Broj 3 je registriran kao izvučeni 21. broj.

[youtube id=”pSlrE3mhFbw” width=”600″ height=”350″]

Prilikom izvlačenja 27. broja, broj 3 se ponovno pojavio u gornjem dijelu bubnja, ali nije zauzeo mjesto za registraciju izvučenog broja, odnosno nije napustio prostor za mješanje, te ga program za očitavanje izvučenih brojeva nije ni mogao registrirati, objašnjavaju u Lutriji BiH. Kao 27. broj izvučen je broj 90.

Komisija Lutrije BiH i Federalnog Ministarstva financija je pratila, kao i svakog tjedna, ovo izvlačenje te potvrdila regularnost izvlačenja brojeva i dobitne kombinacije.

[youtube id=”fw4O55L6rPI” width=”600″ height=”350″]

Lutrija Bosne i Hercegovine izražava žaljenje što su naši igrači bili izloženi nepotpunim informacijama o samom izvlačenju brojeva 22. kola igre na sreću TV tombola Bingo te još jednom potvrđuje da je dobitna kombinacija izvučena sukladno pravilima igre, stoji u priopćenju za javnost Lutrije BiH.

(www.jabuka.tv)

 

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.