Luda zabava na desetom West Herzegovina Festu

Ovogodišnji West Herzegovina Fest imao je definitivno najbolji glazbeni program – nastupili su bendovi TBF, Hladno pivo te Damir Urban sa bendom 4…

U Širokom Brijegu je od 2. do 4. kolovoza održan deseti jubilarni West Herzegovina Fest. Slobodno se može reći da je ovo izdanje West Herzegovina Festa bilo najbolje dosad, uz učešće mnogobrojnih umjetnika i umjetnica. Publika je uživala u odličnom muzičkom programu uz nastupe mladih bendova, kao što su Siledžije iz Ljubuškog, Tibia iz Širokog Brijega, Polaroid Trip iz Sarajeva…, ali i u projekcijama izvrsnih filmova, te u originalnim pričama mladih autora. Ovogodišnji West Herzegovina Fest imao je definitivno najbolji muzički program – nastupili su bendovi TBF, Hladno pivo te Damir Urban sa bendom 4.

S obzirom na fantastičnu atmosferu na festivalu, Jack Daniel’s je iskoristio priliku i predstavio se sa novim pićem na bh. tržištu – Jack Colom. Ovo piće je ubrzo postalo apsolutni hit među festivalskom publikom, a posebno među zvijezdama festivala. Mladen Badovinac iz TBF-a, Damir Urban i Mile Kekin, frontman Hladnog piva, te legendarni Đelo Hadžiselimović, ali i drugi posjetitelji festivala uživali su u kombinaciji odličnog whiskeya i Cole. Tako se tradicija kombinacije Jacka Daniel’sa, legendarnog američkog whiskeya starog 146 godina, i odlične zabave nastavila i ovaj put.

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.