Lovren: Mladi igrači ne poštuju nas starije i to smo im u lice rekli – Jabuka.tv

Lovren: Mladi igrači ne poštuju nas starije i to smo im u lice rekli

Dejan Lovren
Hrvatski izbornik Zlatko Dalić rekao je nakon završenog prvog ciklusa kvalifikacija za SP da Hrvatska više nije momčad kakva je bila u Rusiji i da joj se to sad vraća.

Dalić je rekao da on jako respektira starije igrače poput Modrića, Lovrena, Kovačića i ostale, a da bi takav respekt morali imati i mlađi igrači.

Izbornik je u pravu. Ne bih ulazio u detalje, ali mislim da se novi dečki u reprezentaciji moraju dokazati. To ću kazati i to smo im mi stariji rekli u lice. Oni se moraju dokazivati iz dana u dan i to ne samo na utakmicama, nego i na treninzima. Ne smiju misliti da su u reprezentaciju došli samo tako, nego da pokažu zašto su zaslužili poziv. Mi stariji igrači to vidimo i dobro znamo da je prije bilo drukčije, rekao je Dejan Lovren u intervjuu za Sportske novosti i nastavio:

Kad smo mi kao mlađi dolazili u reprezentaciju, ginuli smo na svakom treningu samo da uđemo u postavu. Danas novi klinci sve olako shvaćaju i svoj stav prema reprezentaciji i nama starijima moraju promijeniti. Oni to znaju, mi smo im to rekli. Ne krivim ih previše, mladi su, druga su vremena i vjerujem da će sve doći na svoje. Da će se i oni malo opustiti kroz pripreme. Moraju pratiti nas starije.

Iz momčadi koja je osvojila drugo mjesto u Rusiji više nema Mandžukića, Subašića, Rakitića i Ćorluke, a na njihovo mjesto došli su novi igrači. Neki su se pokazali dobrima, a neki očito nisu.

Nekad nas respektiraju, a nekad baš i ne. Mislim da sve više postajemo iskreni. Ja ću uvijek svakome reći što mislim i toga se ne sramim. Kad je reprezentacija u pitanju, pravila se moraju poštovati. Ne možeš utakmicu odrađivati sa sedamdeset ili osamdeset posto ili se naljutiti ako nisi u prvih jedanaest. Ako mi stariji ginemo na terenu, moraju i oni, dodao je Lovren.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.