Loša vijest za Široki Brijeg: Jozo Špikić teže ozlijeđen

Povratnik u momčad Širokog Brijega, mladi stoper Jozo Špikić, doživio je tešku ozljedu te će izbivati s terena najmanje šest mjeseci!

Velik je to udarac za momčad trenera Davora Mladine koji je tako ostao bez još jednog stopera, s obzirom da je već ozlijeđen Boris Pandža.

Naime, na pripremnoj utakmici između Širokog Brijega i Veleža igranoj na stadionu Bare u Čitluku, 21-godišnji stoper stao je na ivičnjak koji dijeli travnjak od tartan staze, posklikznuo se te nezgodno pao na koljeno ozlijedivši križne ligamente.

Široki Brijeg je tako nakon dva tjedna priprema ostao bez važnog stopera, a potvrđeno nam je da će klub angažirati novog igrača na toj poziciji, a vjerojatno i dvojicu.

(www.jabuka.tv)

7 komentara

 • Šta sad?Nema stopera..
  Ozljeda se može uvijek desiti,ali koje ste vi neznalice na pecari,vi koji upravljate klubom,da to nema ni u Minamaru…
  Lani ste momka brže bolje prodali,on se izgubio u bespućima posudbe u Rumunjskoj,bio prekobrojan u Rijeci,i sad ga vratili neznalici Mladini da ga trenira,i igrate dole u Čitluku iz vama znanih razloga na onoj seoskoj ledini.Idioti bez imalo nogometnog znanja,jedina vam je sreća što imate novac pa svoju glupost prikrivat natkrivanjem tribina…Da ste imali mozga čitavu sezonu bi imali Laštru i Pandžu,a sad imate samo onog Brekala.Poštujem dečka ,ali nije razina za osvojit trofej!

  Da sam ja Joze Špikića otac prebio bih vas sve od predsjednika do trenera…seljačine!

  • Nešto s tobom nije u redu… Da barem vladaš činjenicama. Kakvu posudbu u Rumunjski spominješ benevreče? Špikić nikad nije nogom kročio u Rumunjsku (da i jeste to je stvar Rijeke, njihov je igrač). Rijeka je u Rumunjsku posuđivala Zlomislića, sad se vratio. Da si ikada bio u Čitluku ne bi onaj travnjak zvao ledinom (jedan je od boljih u Hercegovini). Još nam reci “kako idioti bez imalo znanja” mogu imati novac? Kakva Laštru i Pandžu spominješ? Pandža je osim toga tu, ali je trenutačno ozlijeđen. Ozljede su sastavni dio sporta, pa i nogometa.
   PS: POpij tabletu za smirenje!

Komentiraj: