Lopovi ukrali ‘audi’ Veleposlanstva BiH u Zagrebu!

Službeni automobil „audi A-6“ Veleposlanstva Bosne i Hercegovine u Zagrebu, koji je navodno u privatne svrhe koristio ministar-savjetnik u veleposlanstvu Esad Suljić, ukraden je prije desetak dana u Sarajevu i do danas nije pronađen, saznaje Press RS.

Upravo zbog činjenice da je Suljić službeno vozilo koristio u privatne svrhe, Ministarstvo vanjskih poslova danima ulaže maksimalne napore da zataška ovaj skandal i zaštiti svog djelatnika, zbog čijeg je nesavjesnog obavljanja dužnosti pretrpjelo veliku štetu, piše Press RS, dodajući da policija još nije ušla u trag lopovima, a kamoli ukradenom automobilu.

Ipak, da je Veleposlanstvo ostalo bez jednog službenog vozila listu Press RS je potvrdio i veleposlanik BiH u Zagrebu Vladimir Raspudić.

On, ipak, tvrdi da je njegov suradnik Suljić službeno boravio u Sarajevu, što je suprotno informaciji koju je za Press RS otkrio izvor iz Ministarstva vanjskih poslova BiH. Sugovornik iz MVP-a uvjerava da je Suljić u Sarajevu boravio privatno, o čemu svjedoči i činjenica da je automobil nestao u noći između nedjelje i ponedjeljka.

(www.jabuka.tv)4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.