Ljubuški želi promjene: Ogorčeni bagerist i otac koji je ispratio troje djece

U Ljubuškom, kao i u ostatku Bosne i Hercegovine, birališta su zatvorena u 19 sati, a posljednji birači izašli su na birališta i izvršili svoju građansku dužnost.

Jedan od birača bio je 58-godišnji Krešo, otac koji je u nedjelju u jutarnjim satima troje djece ispratio na put prema Baden-Badenu.

Potrebne su nam promjene koje će doprinijeti boljoj ekonomiji kako nam mladi više ne bi odlazili iz ove sredine. Treba naseljavati, a ne raseljavati, rekao je Krešo za portal Jabuka.tv, dodajući da je jutros za Njemačku otputovalo i troje njegove djece.

Svatko normalan očekuje nešto bolje, a na političarima je da do toga dovedu i da pokažu što mogu. Narod dosad nije vidio neke ekonomske koristi. Stalno neka prepucavanja između naroda, a sad bi trebalo krenuti prema boljemu, istaknuo je Krešo.

Mladi Jure nada se promjenama.

Nakon sve ove jednoličnosti tijekom proteklih godina, svaka promjena je dobrodošla, a pogotovo promjena koja bi doprinijela ostanku mladih, rekao je 27-godišnji Jure.

Želje u Grudama: Više posla za mlade i bolje mirovine za stare

Među biračima je bio i 35-godišnji bagerist, koji je ogorčen trenutnom vlasti i državnom upravom.

Meni je odlično, ironično je komentirao Josip. Svako jutro moram ustati, sjesti u bager i raditi do ponoći, ne viđam ni ženu ni djecu. Otac mi je davno preminuo i sjećam se da je, dok sam bio dijete, jednu večer udario šakom u stol i rekao: “Moja djeca neće ići u Njemačku!“. Na izbore izlazim zbog formalnosti, da netko ne glasuje za mene, a inače se ježim od ovoga. Ne glasujem ni za koga niti me zanima politika, naveo je Josip.

Da ima jednu želju koju bi mu vlast ostvarila, navodi da bi sve državne službenike istjerao s radnih mjesta.

Tri ili četiri čovjeka mogu raditi ovo što oni rade. Gotovo svi su viška i većinom to nisu najbolji ljudi, zaključio je 35-godišnji Josip za portal Jabuka.tv.

Podsjetimo, stanovnici Bosne i Hercegovine u nedjelju su na Općim izborima glasovali i birali 518 nositelja mandata. Većina birališta otvorena je u 7:00 sati, u Središnji izborni popis upisana su 3,352.933 birača, a glasovanje i izborna šutnja završili su u 19:00 sati.

Iz minute u minutu: Pratite najnovije vijesti o Općim izborima u BiH

(www.jabuka.tv)


8 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.