Ljubuški: U nastavku akcije Opijat uhićena još jedna osoba – Jabuka.tv

Ljubuški: U nastavku akcije Opijat uhićena još jedna osoba

Postupajući u okviru operativno-taktičke akcije kodnog imena ”Opijat” policijski službenici PU Ljubuški u ponedjeljak navečer su, u blizini Osnovne škole u mjestu Vašarovići, zatekli dvije osobe koje su dovodi u vezu sa zlouporabama opojnih droga.

Nakon što su primijetili policijske službenike te dvije osobe pobjegle su u obližnju šumu, a nakon potjere policijski službenici stigli su jednog od bjegunaca te ga svladali i lišili slobode.

Utvrđeno je da se radi o J. R. (26) iz Vašarovića, a u blizi mjesta gdje su policijski službenici sustigli J. R. (26) pronađeno je pet odbačenih paketića i dva odbačena smotuljka koji sadržavaju suhu zeljastvu tvar koja izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu tipa marihuana.

Uzorci pronađene zeljaste tvari bit će poslani na vještačenje, a po završetku vještačenja PU Ljubuški podnijeti će Županijskom tužiteljstvu izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv J. R. (26), zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga iz čl. 239. KZ-a FBiH.

Identitet osobe koja se nalazila u društvu s J. R. (26) istu večer je policiji bio poznat i za tom osobom su tragali.

U srijedu u 9.30 sati policijski službenici PU Ljubuški lišili su slobode Z. G. (20) iz Ljubuškog, te je i nad njim izvršena kriminalistička obrada.

PU Ljubuški podnijeti će Županijskom tužiteljstvu izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv Z. G (20), zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga iz čl. 239. KZ-a FBiH, priopćeno je iz Uprave policije MUP-a ŽZH.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.