Ljubo Grizelj o svoje četiri godine upravljanja općinom Grude

Načelnik općine Grude Ljubo Grizelj broji već četvrtu godinu od kad je stao na čelo ove Općine, točnije godinu dana mandata kojeg je preuzeo od svog predhodnika i tri godine otkako je dobio povjerenje Gruđana na lokalnim izborima, javlja Prvi.tv

Tom prigodom dao je intervju u kojem analizira ono što je napravljeno u Općini pod njegovim vodstvom, kao i o onome što planira napraviti za vrijeme svog mandata.

Više o svemu pogledajte u sljedećem prilogu.

(www.jabuka.tv)

9 komentara

  • Ljubose se raspričao o uspjesima, ali oni su svima nevidljivi. Zato lupeta: trudimo se… pokušavamo… radimo… ukazujemo… nastojimo… na dobrom smo putu… ne možemo sami…u dogledno vrijeme…imamo ideje…u granicama mogućeg…uravnoteženi razvoj…razgovaramo…realizirat ćemo…uredit ćemo…Ni jedne rečenice koja nije apstraktna i mutna!

  • Ljubo znam da možda nije OL što ću ovo reći ali moram.Žalosno je da ti kao načelnik općine Grude ne plaćaš ni približno dogovoreni iznos Domu Marija Naša Nada u Š.B.iako koristite usluge istog.Dapače trebao bi biti prvi u tome i lobirati i “natjerati” i ostale da to plaćaju a ne tako.Govorim ti ovo kao roditelj bolesnog djeteta i nadam se da se ne ljutiš i da me.razumiješ jer imaš taj problem.Baš me to onda i više šokira i iznenađuje.Pa kako će nas drugi razumjeti ako se ti tako ponašaš,Pa ne mogu vjerovati.,a spomenuti dom je pred kolapsom jer više ne može ovako funkcionirati.tamo je puno korisnika,tamo rade ljudi za plaću,tamo su ogromni troškovi,itd..itd.

  • Grude su nekako ostale male i nerazvijene,u odnosu na ostale općine u ZZH, Široki Brijeg,Ljubuski i Posušje,a i šire..što se tice ovih 10tak hercegovačkih mjesta,većinskih hrvatskih,od Neuma do Mostara i do Livna, Grude,Čitluk i Stolac su mi osobno na dnu, a Grude su mogle biti medju najizgradjenijim općinama s obzirom da su jedno vrijeme bile sjedište Herceg-Bosne,pa poslije Mostar. Kad im je bilo sve na dohvat ruke,mogli se tu svasta napraviti.. bez obzira koliko se danas trudi Široki Brijeg,Ljubuški,Livno,Čapljina.. u Mostaru je vlast, sjedišta naših stranaka,bolnica,sveučilište,aerodrom,hnk,i sl.. u zapadnom djelu samo niču objekti, renovira se, uredjuje. Grude to tad nažalost nisu iskoristile.

  • Ljubo uradi nešto. nemoj samo prelijevati iz šupljega u prazno. Ovo gore vezano za (ne)plaćanje usluga domu Marija naša nada je sramota za općinu Grude, pa onda i za tebe. Ljubo, upamti da ne postoji općina zbog tebe, nego bi ti trebao postojati radi općine i biti joj na usluzi.

  • bitno je bit načelnik obećet na izborima.sramota bi bila da se Dom ugasi a zato bi vi trebali snosit krivicu skupa sa županom,Bagom,Kraljevićem i drugima

Komentiraj: