Ljubo Ćesić – Rojs imao prometnu nezgodu u Širokom Brijegu

Ljubo Ćesić – Rojs, hrvatski političar i general u mirovini, sinoć je imao prometnu nezgodu na području zapadne Hercegovine, nakon čega je primljen u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar.

Bljesak.info doznaje da je sinoć na prometnici M-6.1 Široki Brijeg – Mostar, lokalitet Visoka Glavica došlo do prometne nesreće u kojoj su sudjelovali osobni automobil i teretno vozilo. Iz neutvrđenih razloga, osobni automobil je prešao u suprotni kolnički trak i u tom trenutku se sudario sa nadolazećim kamionom. U nesreći je u putničkom automobilu ozlijeđen Ljubo Ćesić Rojs i još jedna osoba. Očevid je obavljen od strane službenika PU Široki Brijeg, a istragom ce biti utvrđeno kako je došlo do ove nezgode.

Prema riječima glasnogovornice SKB Mostar, Rojs je sinoć primljen u Centar urgentne medicine, ali nije hospitaliziran, te je odmah nakon pregleda pušten kući.

S obzirom da je odmah pušten kući, možemo reći da se radi o lakšim ozljedama“, rekla je za Bljesak.info Andrijana Pandža glasnogovornica SKB Mostar.

(www.bljesak.info)

34 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.