Ljubav je na selu – Traže se farmeri i farmerice iz Hercegovine

RTL televizija i produkcijska kuća FremantleMedia Hrvatska, kreću s potragom kandidata za šestu sezonu emisije „LJUBAV JE NA SELU“. Trenutno su u potrazi za slobodnim farmerima i farmericama od 25 do 60 godina, koji se bave bilo kojom vrstom poljoprivredne djelatnosti, a koji bi sudjelovali u emisiji.

U potrazi su za farmerima i farmericama s područja cijele Hrvatske, a posebno bi im bilo zanimljivo imat nekoga s područja Hercegovina.

Ukoliko bi bilo zainteresiranih s hercegovačkog područja, promovirali bi mnogo drugih popratnih sadržaja iz naše okolice. Kandidati bi trebali imati svoje imanje, gospodarstvo, vinograd ili neki opg te biti naravno zainteresirani za sudjelovanje u emisiji.

“LJUBAV JE NA SELU” emitira se na RTL-televiziji te je jedna od najgledanijih emisija u regiji s milijunskim gledateljstvom. S obzirom na toliku gledanost, emisija je odlična platforma za promociju, kako samih farmera, tako i kraja u kojem žive, te poljoprivrednih djelatnosti kojima se bave.

Za sve informacije o emisiji, ili eventualno prijave, možete dobiti na kontakt broj +385(0)91 7246 315 (Nina), ili na e-mail: [email protected]

(www.jabuka.tv)


11 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.