Livno: Tri osobe snimljene kako uništavaju imovinu džamije

Medžlis islamske zajednice Livno na svojoj je Facebook stranici objavio video na kojemu su nadzornom kamerom na džamiji u Livnu snimljena trojica huligana u vandalskom pohodu na tu ustanovu.

Tri osobe snimljene su kako sa objekta džamije skidaju posudu sa cvijećem, koju su potom razbili pred džamijom.

”Huliganstvo u svojoj punini. Ovaj video objavljujemo kao poruku da je kompletna džamija pod vrlo kvalitetnim video nadzorom. Ovaj vandalizam nad gradskom imovinom već je prijavljen policiji koja radi na otkrivanju identiteta počinitelja”, objavio je Medžlis islamske zajednice Livno.

(www.jabuka.tv)


13 komentara

 • Kad ih uvatite lipo s njima na stap pa da ih svi vidimo! Da ne bude na kraju je ovi je oni! Objavite slike i imena!

 • Mozda su bili na thompsonov koncertu koji siri ljubav i zajednistvo,ali ne sa muslimanima i srbima vec samo medu hrvatima.Ma to je 100% napalio ih thompson pa razbijaj i rusi tude.

   • Ne vi ste zli sto slusate tu sotonu. Koja u svojim pjesmama jasno poziva na mrznju prema svakom tko nije katolik.I sigurno je thompson kumio ovom dogadaju napalila se djeca.

    • O cemu vi to pricate, kakve veze ima ovaj nemili dogadaj sa Tomsonom i koga to Tomson mrzi. Ovi huligani sto su napravili, da ruse vjersku imovinu to nisu smjeli napraviti i za svaku su osudu. Ja sam katolkinja vjerujem u Bog, a ovi sto su ucinili treba da budu kaznjeni i da odgovaraju za svoja nedjela. Niko, koje pravi covjek ne treba nanositi zlo bilo kome. Bio on srbin, musliman ili hrvat, svi smo mi ljudi i svatko od nas je necije djete. Zato nesmjemo sijati mrznju a pogotovo dirati u vjeru i vjerske objekte

 • Za” fp” : da nije zbog bili balona! Mozda im za sta nisu mogli biti na mostu i pustat balone! Pa onda udri po dzamiji!

 • vi sto ste se potpisali thomson i on tako misli dok pjeva mnogo srba neretva odnila to je moral covjeka koji nosi kriz oko vrata vrata sramota od covika pozdrav iz pogane vlake

 • Cvijece nije imovina dzamije, nego su ga postavili ucenici srednje strukovne skole iz Livna na stupove javne rasvjete u centru grada. Na snimci se vidi da je cvijece baceno na pod, a ne u zid dzamije tako da nema potrebe da izigravaju zrtve, a vi se bolje informirajte prilikom pisanja clanka.

 • Jedino je video nadzor na djamiji a nitko nije taknio u djamiju samo sirite dezinformacije. Ti iz pogane vlake odma sutra idji i poturci se bjedo jadna pises tako o svom narodu..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.