Liverpool predstavio novi dres i srušio stranicu klupskog dućana

Liverpool je službeno predstavio nove dresove za sljedeću sezonu koje od ove godine proizvodi Nike.

Novi engleski prvak omogućio je navijačima prednarudžbe novog domaćeg dresa zbog kojeg se nakratko srušila stranica internetskog dućana, a na ulazak u trgovinu čeka se i više od sat vremena.

Novi Liverpoolov dres dizajnom podsjeća na početak devedesetih godina kad je na rubovima dresa imao tanke zelene linije koje su sad vraćene.

Recite nam “NIKAD” i kad svijet misli da se to neće dogoditi, mi ćemo rasturiti, slogan s kojim se Nike predstavio kao novi tehnički sponzor te je tako podsjetio na 30 godina čekanja na Liverpoolov naslov prvaka.

Nike će sljedećih pet godina opskrbljivati Liverpool opremom nakon što je to dosad činio New Balance. Ta tvrtka je čak tužila Liverpool za navodno kršenje ugovora nakon što je dogovorio suradnju s Nikeom, ali je izgubila sudski spor, piše Index.

Nike će godišnje plaćati Liverpoolu 40 milijuna dolara, ali to je samo osnovna cifra bez ikakvih bonusa i postotaka od prodaje. Liverpool će dobiti 20 posto od svakog prodanog dresa, a s bonusima bi ugovor mogao vrijediti više od 100 milijuna dolara po sezoni.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.