Lijeva Obala ponovno u finalu Lige Hercegovine

Prvak Lige mjesnih zajednica u Širokom Brijegu – MZ Lijeva Obala, ponovno je izborila finale Lige Hercegovine.

Završnica Lige Hercegovine se 2023. godine igra u Grudama, a u polufinalu je Lijeva Obala pobijedila Rakitno (Posušje) rezultatom 2:0.

Tako je Lijeva Obala nakon prošlogodišnjeg osvajanja Lige Hercegovine u Stocu, ponovno došla u priliku osvojiti Ligu Hercegovine.

U pobjedi nad Rakitnom za Lijevu Obalu su golove zabijali Marko Mikulić i David Zovko.

Incident na utakmici Stoca i Ilića

Drugu utakmicu igrali su Stolac, predstavnik istoimene općine i Ilići, predstavnik Mostara. Stolac je bolje ušao u utakmicu, a iskustvo Raguža koji godinama osvajaju turnire sada je došlo do izražaja i na najvećem turniru u Hercegovini.

Stolac je par minuta prije kraja susreta imao prednost od 3:2, a nažalost, sve je kulminiralo nakon jednog prekrašaja, kada igrač Stoca Darko Raguž dobija bocu i kamen u glavu iz publike, pišu Grude.com.

Igrači Ilića ogradili su se od takvog ponašanja navijača jer niti je to zaslužila publika koja je došla uživati u utakmici, niti pogođeni igrač Raguž koji je poznat kao jedan od najkorektnijih igrača.

Liga Hercegovine: Utakmica Stoca i Ilića u sjeni velikog incidenta

U subotu će se sastati Organizacijski odbor Lige Hercegovine, te će biti donesena odluka o finalistu.

(www.jabuka.tv | Foto: Grude Online)

11 komentara

  • Građani ,svaka čast na lipoj organizaciji lige MZ,a ovi koji bacaju nove i ostale nepotrebne rekvizite sram vas bilo Jeste li došli bodriti svoje ekipe,ili …? Nisu to uradili domaćini ,ili neko drugi ,nego navijali vaših dviju ekipa.Vi uopće ne zaslužujete da kažete da ste navijači!!!

    • Tako je Ante👍Svaka čast Gruđanima …sve za 5 .Da se utakmica mora prekinuti…ma dajte stvarno ružno.Zabrsniti dolazak svakom sa bilo čim

  • Za sve su krivi organizatori. 2021. na utakmici Knešpolje – Tasovčići/Klepci, igrač Tasovčića udara suca, 2022. finale L. Obala- Centar 2 sudac se gađa konobarskom tacnom od golmana Centra 2. Nijedna ekipa nije kažnjena, ovo lanjsko finale čak se i nastavilo igrat. Dok god se ovakvi incidenti ne počmu kažnjavat imat će te ove probleme

  • Nije istina Trnjaninu ,i šuti.Jeli i redu da se dešava ovo.Pa gubio, ili ne.Šta bi da je tvoja ekipa tako ,bili ti bilo pravo? Bez obzira na rezultat? Odakle nekome pravo ? Zar ovo nije sport,a ne rat! Zaboga više.Do kada ovako ?

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.