Liga Hercegovine: Utakmica Stoca i Ilića u sjeni velikog incidenta

Lijeva Obala je ponovno došla do finala Lige Hercegovine nakon što je u polufinalu slavila protiv predstavnika Posušja (Rakitna).

Drugu utakmicu igrali su Stolac, predstavnik istoimene općine i Ilići, predstavnik Mostara. Stolac je bolje ušao u utakmicu, a iskustvo Raguža koji godinama osvajaju turnire sada je došlo do izražaja i na najvećem turniru u Hercegovini.

Darko Raguž i Mario Marić u ranoj su fazi doveli Stolac u vodstvo, međutim ekipa Ilića nije se dala impresionirati. Ivan Ljubić uskoro smanjuje na 2:1, a Dražan Glibo vraća utakmicu na početak i rezultat je 2:2.

Igrač Stoca: Darko Raguž

I onda kad se činilo da Ilići preuzimaju inicijativu, jedan neshvatljiv promašaj praznog gola iz nekoliko pokušaja njihovog igrača, i za sekundu se Stolac otvorio, a Mario Marić još jednom fantastično pogađa za 3:2, pišu Grude.com.

Utakmica se zahuktala, no Stolac je čuvao svoju prednost, a nažalost, sve je kulminiralo nakon jednog prekrašaja, kada igrač Stoca Darko Raguž dobija bocu i kamen u glavu iz publike.

Već u kasnim satima u petak, administrator stranice Liga Hercegovine se oglasio na društvenim mrežama.

Ne treba nam nikakav organizacijski odbor da čekamo neke odluke, sa sigurnošću osobno mogu reći da se u finalu sastaju LIJEVA OBALA I STOLAC, a isto tako mišljenja sam da će treće mjesto osvojiti ekipa RAKITNO dok će se ekipa ILIĆI suspendirati zbon nekolicine seljaka ili nazovimo ih huligani koji su dosli na tribine ne podržati nego napraviti da se njihova momcad izbaci sa turnira…

Do kraja je bilo 2 minute i 41 sekunda, rezultat je se mogao promjeniti i mozda otići na stranu Ilića, ali ovako mogu biti zahvalni pojedincima… Zato apeliramo nadležne službe da reagiraju u skladu sa zakonom i da se određeni pojedinci adekvatno kazne…. Liga Hercegovine

Da incidenta nije bilo, pisali bismo i večeras isključivo o još jednoj vrhunskoj noći na ligi koja je bila rekordno posjećena, a i na terenu se imalo što vidjeti od čvrste igre u obrani do atraktivnosti u napadu.

Predviđeno je da se utakmica za 3. mjesto igra u subotu u 20:30 sati, a finale u 21:30 sati.

Lijeva Obala ponovno u finalu Lige Hercegovine

(www.jabuka.tv | Foto: Grude online i Grude.com)

3 komentara

  • Ovo je posta krkanluk na seotskoj razini, a sad i na zavrsnici. Bolesnici lice frustracije, a puno ih u zadnje vrime sve vise i vise. Ukinut sranje zbog dice

  • Koja glupost! Ništa ne ukidati. Neka se igra, baš zbog dice. Samo postrožiti kriterije, i neka policija i zaštitari štogod rade. Izbaci izgrednike i gotovo. A neka se ljudi druže, natječu, igraju. Sitnih i bijednih duša će uvijek biti.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.