Lijanović: Nadam se da ću Novu godinu dočekati s radnicima u Širokom Brijegu

”Koristim priliku da ovim putem izrazim žaljenje što obespravljeni nezaposleni u Širokom Brijegu blagdane ne provode u krugu obitelji i toplini svojih domova, već prosvjedujući na hladnoći traže svoja prava i ono što zaslužuju, a sve to zahvaljujući nezakonitom ponašanju Uprave za neizravno oporezivanje BiH.

Žao mi je, što organi UNO nemaju sluha za ugrožene Širokobriježane koji su zbog njih ostali bez svojih plaća i poslova, držeći već 12 godina nezakonito blokirane račune društva ‘Lijanovići’.

UNO ovim putem još jednom pozivam da se oglase i odgovore i meni i svim obespravljenim nezaposlenim u Širokom Brijegu, zašto sve ove godine djeluju nezakonito i kada će napokon prosvjednicima vratiti priliku da opet rade i žive od svoga rada.

Izražavam žaljenje što zbog još ne donesene odluke Suda BiH o ukidanju mjera zabrane mog kretanja jučer i danas nisam u prilici s prosvjednicima u Širokom Brijegu provesti Božić. Nadam se da će odluka već biti donesena u narednim danima, da ću se prosvjednicima u Širokom Brijegu pridružiti što prije i da ćemo Novu godinu dočekati zajedno boreći se i dalje za njihova prava, neisplaćene plaće i posao”, izjavio je u Sarajevu dopredsjednik Boljitka i jedan od suvlasnika društva ”Lijanovići” Jerko Ivanković Lijanović.

 

Kako prenosi portal Bljesak.info, Jerko Ivanković Lijanović još je dodao:

”Veliko hvala poduzetnicima i svima ostalima koji su prethodnih dana posjetili, podržali i pobrinuli se o prosvjednicima u Širokom Brijegu i molim ih da se shodno svojim mogućnostima potrude da svim tim obespravljenim nezaposlenima koji prosvjeduju pokušaju naći posao i dati im priliku da vrijedno rade i žive od svog rada”.

(www.jabuka.tv)


33 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.