Budimir: Iza nas je najteža godina od završetka rata

“Godina iza nas možda je najteža godina za Bosnu i Hercegovinu od završetka rata, imajući u vidu da je 40 posto zemlje pretrpjelo strašne poplave, dogodili su se prosvjedi koji su za posljedicu imali paljenje zgrada bh. institucija, a dogodila se i strašna rudarska nesreća”, kazao je danas u izjavi za Agenciju FENA predsjednik Federacije BiH Živko Budimir.

“Nije bilo lako gledati zapaljene zgrade institucija BiH, to nas je podsjetilo na ratna vremena i nadam se da se takvi trenuci neće ponoviti. Ne mislim da građani ne bi trebali prosvjedovati, nego se nadam da više neće koristiti takva sredstva u izražavanju svog neslaganja s vlašću i njihovim metodama vladanja”, pojasnio je Budimir.

Govoreći o narednoj godini i očekivanju u novoj godini Budimir kaže da od novih vlasti očekuje da održe svoja obećanja data u predizborno vrijeme uoči listopadskih općih izbora.

“Vrlo brzo ćemo biti u prilici da ocijenimo njihove poteze. Poručio bih građanima BiH da ukoliko ne budu stvari išle onim smjerom kako su političari obećali ne treba čekati kraj njihovog mandata”, zaključio je Budimir.

Čestitao je Božić pripadnicima katoličke vjere, Novu godinu i Božić pripadnicima pravoslavne vjere.

(Fena)


4 komentara

  • Jado jadni. Najteže je bilo gledati gdje ti sa 2.000 glasova sjediš na tome mjestu kao predstavnik hrvatskog naroda kao i tvoj izdajnički HSP i Lijanoviće. Sad si se ponovo mislio, uz pomoć balija, dočepati neke fotelje ali ti je to propalo. Sad će uskoro biti izbori po mjesnim zajednicama pa ti, Jurišić i Lijanovići imate bar neku ( iako minimalnu) priliku da budete bar izabrani za nekog seotskog glavara.

  • Generala,znamo da je u ratu glumio jebca i maloljtnicama u Posusju za vrijeme rata kupovao lancice i ogrlice sto mislite zasto ,ugladeni i nemoralni lik samo se nadam da ce ovo procitati njegovi zenski clanovi obitelji

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.