Legenda s nazaraznijim osmijehom na svijetu bori se za život – Jabuka.tv

Legenda s nazaraznijim osmijehom na svijetu bori se za život

Vjerojatno da ne postoji nitko na svijetu tko makar jednom nije pogledao neki od video radova u kojem je on u glavnoj ulozi.

I vjerojatno da ne postoji zemlja u kojoj nije napravljena neka od varijanti njegovog antologijskog gostovanja u televizijskom studiju. Od navijačkih smicalica do političkih prepirki, njegov zarazni smijeh postao je viralan i za njega je brzo čuo cijeli svijet, prenosi Faktor.ba.

Joya Borja, u Španjolskoj poznat kao “El Risitas”, postao je slavan nakon gostovanja u televizijskom programu “El vagamundo” kada je njegov osobit i zarazan smijeh postao popularan.

Video se širio beskonačno, a njegova je slava prešla granice Španjolske, pa je postao poznat u Francuskoj, Sjedinjenim Državama ili Finskoj.

Nakon što ga nije bilo nekoliko godina u televizijskom programu, na naslovnice se vratio 2017. godine, kada je na svoj YouTube kanal stavio video u kojem se pojavio s novim zubima.

Međutim, danas ima malo razloga za smijeh. U 64. godini je primljen u bolnicu u Sevilli, s teškom i kompliciranom kliničkom slikom. U bolnicu je primljen nakon što mu je u rujnu amputirana noga nakon vaskularnih problema.

Neki od medija tvrde kako mu je živiot u opasnosti jer mu dijabetes od kojeg boluje otežava zacjeljivanje rana. Nadati se da će čovjek koji je postao dio moderne kulturne baštine dobiti tešku bitku za zdravlje. Zaslužio je podršku nakon što je uspio nasmijati cijeli svijet.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.