Lady Gaga iznijela traumatično iskustvo: S 19 godina više puta sam silovana

Lady Gaga kaže da je razvila postraumatski stresni poremećaj (PTSP) nakon što je “silovana više puta” sa 19 godina.

Oskarovka je pričala o svom mentalnom zdravlju u emisiji Oprah Winfrey, kada je ponovila da je imala jako traumatično iskustvo u mladosti, prenosi Indipendent.

Razvila PTSP

Više puta sam silovana s 19 godina, i također sam razvila PTSP kao posljedicu silovanja i nesuočavanja sa tom traumom, kazala je.

Gaga je otkrila da ju je zlostavljao netko koga je poznavala, prenosi Oslobođenje.

Odjednom sam postala zvijezda i putovala sam svijetom, idući od hotelske sobe do garaže, u limuzinu, na binu i nikada se nisam suočila s tom traumom, a onda sam odjednom počela osjećati tu neopisivo jaku bol u cijelom tijelu koji je izgledao kao bolest koju sam doživjela nakon što sam silovana, navela je.

Gaga se prošle godine ispričala zbog suradnje sa R. Kellyijem nakon što je uhićen zbog ponovljenih seksualnih napada na maloljetnice. Njih dvoje su surađivali 2013. godine na pjesmi “Radi što želiš (s mojim tijelom)”.

Tada se oglasila na društvenim mrežama i u priopćenju navela da su optužbe protiv Kellyja za koje je čula “apsolutno zatrašujuće i neodbranjive”.

Veza sa Bradleyem Cooperom

Kao žrtva seksualnog napada, napisala sam pjesmu i snimila video u mračno vrijeme mog života, kazala je.

Tijekom jednosatnog intervjua sa Oprah Winfrey, Gaga je pričala i o svojoj borbi sa fibromialgijom i spekulacijama o romansi sa kolegom Bradleyjem Cooperom dok su snimali film “Zvijezda je rođena”.

Uradili smo dobar posao i sve prevarili. Mi smo to stvorili, navela je.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.