Kulturni Shock u DOGANI!

Bavite se fotografijom ili filmom? Volite pjevati samostalno, u skupini ili ste član benda? Želite predstaviti svoje literarne radove ili biti dio likovne kolonije?

Pozivamo sve kreativce koji žele predstaviti svoj rad, pa i one koji samo žele biti promatrači a usput steći nova poznanstva i ideje, da sudjeluju u kreativnom projektu pod nazivom Kultur Šok.
Projekt je svoj naziv dobio upravo zbog toga što je riječ o događaju koji će ujediniti više vrsta umjetnosti i tako prirediti vrstu šoka jednoličnoj i nemaštovitoj svakodnevici.

Ovim projektom također pokušavamo potaknuti razvoj daljnjih kulturnih događanja ne samo u našem gradu već i široj zajednici, a naravno i podržati mlade da izlože svoje radove uz druženje i zabavu.

Zainteresirani mogu poslati svoje prijavnice ili pitanja na mail :  [email protected]
Potrebno je samo naznačiti kategoriju u kojoj želite sudjelovati u naslovu e-maila (npr. <Glazba>, <Film>, <Fotografija>, itd. ) sa osnovnim podatcima i stići će vam odgovori i smjernice za daljnju akciju.

Kultur Šok će se održati 13./14.travnja u širokobriješkoj Dogani koja je obnovljena, te služi kao kvalitetno mjesto za kulturna događanja.

Nadamo se vašem dolasku!

(www.jabuka.tv)

7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.