KSW: Hrvatski Robocop brutalnim nokautom slavio u borbi večeri | Jabuka.tv

KSW: Hrvatski Robocop brutalnim nokautom slavio u borbi večeri

Hrvatski Robocop Roberto Soldić nokautom je slavio protiv Michala Materle u posljednjoj borbi večeri na KSW-ovom borilačkom spektaklu u Poljskoj.

U Poljskoj je održan jedan od najvećih borilačkih spektakla ove godine u Europi, a organizacija KSW posvetila ga je Hrvatima i priredbu službeno nazvala KSW 56: Poljska vs. Hrvatska.

Soldić (18-3) je i prije ove borbe bio aktualni prvak u velteru i daleko najbolje rangirani borac van UFC-a i Bellatora, a sada se okušao i u srednjoj kategoriji jer u svojoj više nije imao izazov. Iskusni Michal Materla (29-7) pao je bez ikakve šanse.

Prije njega borio se Ivan Erslan i izgubio od Tomasza Narkuna u borbi za naslov prvaka KSW-a u poluteškoj kategoriji, u sjajnoj borbi na borilačkom spektaklu u Poljskoj.

Narkun u toj diviziji nije izgubio već šest godina i ima za sobom četiri uspješne obrane pojasa, a sada je na popis dodao u petu. Poljak je slavio gušenjem u drugoj rundi, piše Index.

Pejić napravio senzaciju

U prvoj hrvatskoj borbi večeri briljirao je Filip Nitro Pejić, koji je nokautirao Sebastiana Rajewskog u trećoj borbi večeri nakon 12 sekundi.

Borba nije ozbiljno ni krenula, a već je bila gotova. Sijevnuo je desni kroše, pogodio je Rajewskog koji je bio vidno uzdrman, a Poljak je pao.

Nakon borbe otkriveno je da se radi o drugom najbržem nokautu u povijesti KSW-a. Senzacionalni Pejić slomio je Poljaka i prije nego što se ovaj dobio priliku obraniti.

Na ovom eventu nastupio je još i Francisco Croata Barrio. On je poražen protiv Mateusza Legierskog u četvrtoj borbi večeri na velikom borilačkom spektaklu u Poljskoj.

Sve borbe večeri:

Robert Ruchala vs. Michał Domin – pobjeda Ruchale polugom
Daniel Torres vs. Max Coga – pobjeda Torresa nokautom
Sebastian Rajewski vs. Filip Pejić – pobjeda Pejića nokautom
Mateusz Legierski vs. Francisco Barrio – pobjeda Legierskog odlukom sudaca
Andrzej Grzebyk vs. Marius Žaromskis – pobjeda Žaromskisa prekidom
Karolina Owczarz vs. Justyna Haba – pobjeda Habe sudačkom odlukom
Tomasz Narkun vs. Ivan Erslan – pobjeda Narkuna gušenjem
Michal Materla vs. Roberto Soldić – pobjeda Soldića nokautom

(www.jabuka.tv) 


Komentiraj: