Kreće eliminacijska faza Lige MZ-a Širokog Brijega – večeras tri poslastice

Završen je skupni dio natjecanja ovogodišnjeg izdanja Lige mjesnih zajednica Širokog Brijega u malom nogometu, a nakon izvlačenja parova osmine završnice potvrđeno je kako eliminacijska faza kreće već ovog četvrtka kada bi trebali doznati i imena prva tri četvrtfinalista.

Drugi dio natjecanja večeras otvaraju Dužice i Knešpolje, pa bez obzira što je prošlogodišnji finalist, ekipa Knešpolja, na papiru blagi favorit, Dužičani igraju nekako promjenjivo i ako pokažu ono svoje bolje lice nikako nisu bez izgleda u ovom dvoboju.

Desna obala
je također blagi favorit protiv ekipe Turčinovića, koji su sinoć izborili vizu za drugi krug natjecanja, a voljom ždrijeba odmah večeras imaju novi nastup i to protiv jednog od ovogodišnjih favorita, no s obzirom na tradiciju i ugled Turčinovića i ovdje je oprez itekako nužan.

Treći sraz večeri je onaj između Trna i Privalja gdje pravog favorita nema, izgledi i jednih i drugih su dosta podjednaki, na kraju krajeva i jedni i drugi su ovog ljeta pozitivno iznenadili pa nas i u tom susretu očekuje neizvjesna i zanimljiva borba.

Raspored osmine završnice

Četvrtak, 27. srpnja:

20.30: Dužice – Knešpolje
21.30: Desna obala – Turčinovići
22.30: Trn – Privalj

Petak, 28. srpnja:

20.30: Ljuti Dolac – Izbično
21.30: Crne Lokve – Mokro
22.30: Biograci – Dobrkovići

Ponedjeljak, 31. srpnja:

21.00: Lijeva obala – Ljubotići
22.00: Kočerin – Rasno

(www.jabuka.tv)


5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.