Stolac: Zapalili požar pa ometali vatrogasce pri gašenju vatre

Tijekom protekla 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije, registrirano je 7 prijava (na području Mostara 5, na području Konjica 1 i na području Rame 1).

Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su tri prekršaja i to na području Stoca 3.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 7 prometnih nesreća i to na području Mostara 4, na području Konjica 2 i na području Jablanice 1 u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba.

Od evidentiranih događaja MUP je izdvojio:

26.07.2017.godine u PU Mostar obratila se B.Ć.(1992) i prijavila da je izvršena provala u prostorije Egipatskog sela kojom prilikom su otuđeni TV „Dell“, projektor, zvučnici , slušalice , usisavač i manji radijator. Upoznat Odjel krim. policije.

26.07.2017.godine u 22,20 sati u Ul.S.Radića u Stocu , kod bazena, zapaljeno je lišće i granje od strane A.M.(1980) i M.M.(1970) koji su, po dolasku Vatrogasne postrojbe iste ometali i sprječavali u gašenju požara a potom i odbijali naredbe policijskih djelatnika. Osoba M.M. je alkotestiran i utvrđeno je prisustvo alkohola zbog čega je lišen slobode. Slijedi podnošenje prekršajne prijave.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.