Kramarić u razmaku od 5 godina na isti datum zabio Lyonu

Nogometaši Lyona i Hoffenhaima  za koji nastupa hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić odigrali su još jednu odličnu utakmicu u Ligi prvaka. Lyon je vodio 2:0, ali Hoffenhaim je na kraju izjednačio uz prvi pogodak Kramarića.

Nevjerojanta podudarnost dogodila se Andreju Kramariću. Hrvatski je napadač na isti dan u razmaku od pet godina zabio gol francuskom Lyonu.

Ako se sjećate se Kantride kada je Kekova Rijeka u Ligi Europe odigrala 1:1 protiv Francuza i kad je Riječane od poraza spasio Kramarić u 21. minuti? Dogodilo se to 7. studenog 2013.

Pet godina poslije, eto Kramarića opet, a eto i Lyona, no sada je Andrej u dresu njemačkog Hoffenheima u Ligi prvaka. Vodio je Lyon 2-0 već u 28. minuti, imao igrača više od 51., no onda se ukazao Kramarić i u 65. zabio za 2-1.

Spas od poraza Nijemcima donosi Čeh Kaderabek u 92. minuti.

Lyon je omiljena žrtva Kramariću. Osim ovog gola, zabio im je dva u prvoj utakmici u Njemačkoj (3:3) i to u razmaku od 15 minuta.

Igrala se 33. kad je Kramarić izjednačio na 1:1, a u 47. zabio je svoj drugi za 2:1. Ispada tako da su francuski Lavovi omiljen protivnik hrvatskog reprezentativca.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.