Košarkaška proslava “Dana Herceg-Bosne” All Star Novi Travnik 2015.

Košarkaška akademija Herceg Bosne, KS Herceg Bosne i HKK “Novi Travnik” organiziraju tradicionalnu košarkašku proslavu “Dana Herceg Bosne”. Proslava će se pod nazivom ‘All Star Herceg Bosne Novi Travnik 2015’ održati u subotu 14. studenog 2015. u Novom Travniku.

U sklopu proslave održat će se i seminar za košarkaške trenere na kome će predavati dugogodišnji treneri hrvatskih reprezentativnih selekcija Željko Ciglar i Darko Kunce.

Okupljanje svih sudionika ispred gradske sportske dvorane u Novom Travniku započet će u 11 sati, nakon čega ćebiti održano predavanje Darko Kunce ‘Metodika otvaranja kontra napada i ulazak u rani napad’. Nakon ovog predavanja održava se predavanje Željks Ciglars ‘Prikaz jednog treninga za mlađe dobne kategorije’.

U 15.45 sati počinju utakmice, prva je All Star utakmica svijetli – tamni juniori godišta 98-99. U 17.15 – All Star utakmica svijetle tamne juniorke godišta 98- 99, dok će u 18.45 biti dodjela priznanja i zatvaranje proslave.

U poluvremenima utakmica biti će organizirana natjecanja u šutiranju i zakucavanju. Seminar za košarkaške trenere je obavezan za sve trenere koji rade u ligama mladih KS Herceg- Bosne.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.